Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

До уваги активної молоді громади

Дата: 21.12.2022 12:48
Кількість переглядів: 515

Якщо ви вважаєте себе амбіційною, творчою, готовою до здобуття нових компетентностей молодою людиною, яка прагне до спілкування і розвитку, тоді не вагаючись, заповнюйте анкету та ставайте частиною тренінгу «Участь молодих людей у житті громади», який організовує Пулинська селищна рада спільно з командою Молодіжний центр Житомирщини #kreativ_space.

Під час тренінгу ви матимете унікальну нагоду поспілкуватися з цікавими менторами, дізнаєтесь, що означає «участь молоді у житті громади», які є рівні, принципи та форми цієї участі. Також ви довідаєтеся як молоді люди можуть брати участь у житті громади, як співпрацювати з владою, шукати можливості та впливати на позитивні зміни.

І, звичайно, ви зможете поділитися проблемами, які хвилюють вас, як представників молоді Пулинської громади, а також отримаєте незабутні емоції від спілкування один з одним та з нашими гостями.

Тренінг відбудеться 27 грудня 2022 року о 12.00 год (орієнтовна тривалість - 3 години) у адмінприміщенні селищної ради за адресою вул. Незалежності, 13 (навпроти магазину «Гурманія»).

Щоб стати частиною цікавої молодіжної події, необхідно до 16.00 год 23 грудня заповнити анкету за посиланням: https://forms.gle/CGFPS5cYLQEseHLR7.

Захід буде цікавим для молодих людей віком 14-35 років.

Чекаємо на Вас!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь