Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вихованці ЗДО долучилися до створення новорічних композицій

Дата: 19.12.2022 11:14
Кількість переглядів: 300

Споконвіку, українці шанують свою культуру та звичаї, збагачують її та передають надбання підростаючому поколінню. Діти, виплекані в атмосфері краси, мистецтва і гармонії, огорнуті турботою рідних і самі прагнуть створювати казкову атмосферу навколо себе, особливо у магічний новорічно-різдвяний час.

Яскравий цьому приклад – наші обдаровані діти, які щораз дивують творчою фантазією та оригінальними рішеннями у створенні своїх робіт. Нині, у рамках виставки «Зимові дива» свої напрацювання демонструють вихованці закладів дошкільної освіти Пулинської громади. Вироби на новорічно-різдвяну тематику, створені власними руками, разом з батьками чи вихователями, з старшими братами чи сестричками, з дідусями чи бабусями, уже були презентовані у закладах дошкільної освіти, тепер найбільш оригінальні експонуються у відділі освіти Пулинської селищної ради.

Принагідно зазначимо, що цьогоріч конкурс робіт «Зимові дива» проводиться вперше та демонструє неабиякий талант підростаючого покоління.

Нехай творче зерно, посіяне змалку, проростає великими мистецькими пагонами і засіває нашу славну землю дивограєм кольорів, неймовірним затишком і атмосферою краси, які не лише втішають погляд, а й тішать душу.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь