Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відбувся турнір з футзалу Пулинської територіальної громади

Дата: 19.12.2022 09:38
Кількість переглядів: 863

Цієї суботи у спортивній залі Пулинського ліцею зібралися енергійні спортсмени з різних старостинських округів громади, щоб позмагатися за Кубок чемпіонів у турнірі з футзалу Пулинської територіальної громади.

До участі у змаганнях заявилися 8 команд: ФК «Пулини», ФК «Фанат», команда «Копів», «ДЮСШ Пулинської селищної ради», «Івановицький старостинський округ», «Пулиногутський старостинський округ», «Ялинівський старостинський округ» та команда відділу ДЮСШ Новозаводського старостинського округу.

Усі команди шляхом жеребкування було розподілено на 2 підгрупи. За результатами ігор у кожній підгрупі поборотися за перемогу матимуть нагоду по дві команди-переможниці.

У результаті напруженої, виснажливої боротьби серед команд I групи перше місце зайняла команда ФК «Пулини», набравши 9 залікових очок.  Друге місце - «ДЮСШ Пулинської селищної ради» з 6 заліковими очками.

У II підгрупі своє місце у фіналі виборола команда «Дружба Пулиногутського старостинського округу», набравши 9 залікових очок та ФК «Фанат» - 4 залікові очки.  

Саме ці чотири команди розіграли Кубок переможця.

У фіналі за перше місце боролися «Дружба Пулиногутського старостинського округу» та ФК «Пулини». Цього разу фортуна усміхнулася команді «Дружба Пулиногутського старостинського округу», які і посіли першу сходинку у турнірній таблиці, перемігши суперника з рахунком 2:1.

У боротьбі за III місце змагалися «ДЮСШ Пулинської селищної ради» та ФК «Фанат». Досвід переміг молодість, перемогу здобули ветерани, ФК «Фанат», з рахунком 7:4.

За підсумками гри:

Перше місце здобула команда «Дружба Пулиногутського старостинського округу». Срібло дісталося ФК «Пулини», бронза – за ФК «Фанат».

Переможцям і призерам турніру Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк вручив Кубки та грамоти.

Також було визначено кращих гравців турніру. У номінації «Кращий воротар» нагороду отримав Олександр Романюк («Дружба Пулиногутського старостинського округу»). Звання кращого бомбардира дісталося Іллі Поліщуку (ФК «Фанат»), а кращим гравцем визнали гравця ФК «Пулини» Влада Корзуна.

Фото без опису

Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь