Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Щирі вітання з Днем Святого Миколая!

Дата: 19.12.2022 08:00
Кількість переглядів: 287

Дорогі мешканці Пулинської громади, любі діти! Щиро вітаю вас з Днем Святого Миколаязі світлим і особливим святом, яке вчить нас вірити в диво, навчає милосердю, доброті, чуйності, всепрощенню та любові до ближніх.

У День Святого Миколая, якого називають Чудотворцем та вважають заступником людей, покровителем і вихователем дітей, здійснюються усі найзаповітніші мрії і бажання.

Тож у цей день сердечно бажаю, аби диво Святого Миколая не оминуло жодної української домівки, наповнило особливою радістю і надією наші серця, освятило кожного найкращими людськими чеснотами і благословило на добрі справи. Зичу усім щедрості та благословення Миколи Чудотворця, його прихильності та опіки. 

Хай Святий Миколай почує наші щирі молитви про мир, спокій і перемогу, огорне своїм священним ореолом усіх наших незламних Воїнів, захистить їх від ворожих куль і підлих підступів та сповнить наші життя великими і маленькими дивами! Хай обдарує кожну родину щастям, наших дітей – радістю, а Україну – миром і благодаттю!

Тихого і спокійного вам свята!

З найщирішими вітаннями – Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь