Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Нові перемоги Пулинських волейболістів!

Дата: 18.12.2022 19:40
Кількість переглядів: 314

Цими вихідними, у смт Ємільчине відбулися змагання з волейболу в залік Колосіади кращих спортсменів Житомирщини, присвячені пам'яті заслуженого працівника фізичної культури і спорту України К.К.Марчука (відкритий Чемпіонат ГО ЖТО ВФСТ "Колос").

У турнірі взяли участь десять чоловічих та п'ять жіночих команд, які представляли ЗСУ, Ємільчинську,  Пулинську, Овруцьку, Лугинську, Курненську, Хорошівську, Станишівську, Любарську громади та Коростенський  район.

Серед жіночих команд, які мали бажання позмагатися за перемогу і наші неймовірні та позитивні волейболістки.

За результатами жеребкування жіночі волейбольні команди були розподілені на дві підгрупи. Групу "А" склали команди Ємільчинської громади, ЖВК "Пулини" та Ємільчинська ДЮСШ.  Група "Б" Лугинська та  Курненська громади.

У результаті запеклої боротьби, проявивши високу професійну майстерність та небачену наполегливість, з рахунком 2:1 у грі з командою Курненської громади, наші чарівні та завжди усміхнені дівчата здобули перемогу та заслужено посіли третю сходинку, отримавши Кубок і медалі бронзових призерів Чемпіонату.

Напружену гру та відточені спортивні навики продемонструвала і чоловіча волейбольна команда нашої громади, посівши почесну 4 сходинку у турнірній таблиці.

Щиро вітаємо наших волейболістів з черговим потужним виступом серед команд області. Зичимо кожному з вас мирного неба, сил і натхнення гідно представляти громаду на змаганнях обласного та всеукраїнського рівнях. Нехай ваш спортивний нелегкий шлях буде наповнений променями перемог та щирими і відкритими суперниками. Хай гра приносить користь не лише вашому здоров’ю, а й буде живильним еліксиром для ваших душ.

Пишаємося кожною і кожним! Все буде Україна!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь