Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання 28 чергової сесії селищної ради 8 скликання  

Дата: 15.12.2022 16:31
Кількість переглядів: 254

Сьогодні під головуванням Пулинського селищного голови Олександра Гаврилюка відбулася остання у поточному році, двадцять восьма чергова сесія VIII скликання.

На порядок денний було винесено 33 питання, у тому числі 12 питань земельного напряму та різне. На засідання прибули 17 із 26 обраних депутатів.

На початку сесії з пісенним дарунком для усіх присутніх, з побажаннями миру та спокою, завітали креативні вихованці та викладачі  КЗ «Пулинська мистецька школа» Пулинської селищної ради. Також присутні могли насолодитися виставкою творчих робіт обдарованих здобувачів освіти, щоб не лише поринути у світ автентичної української культури, а й зарядитися  позитивним настроєм та налаштуватися на плідну працю.

У ході засідання заслухано інформацію про хід виконання Програми благоустрою населених пунктів Пулинської селищної ради на 2021-2023 роки, Програми розвитку земельних відносин та охорони земель на території Пулинської селищної ради на 2021-2023 роки.

Також депутатів поінформували про план роботи селищної ради на І-ше півріччя 2023 року та про план діяльності Пулинської селищної ради з підготовки проєктів  регуляторних актів на 2023 рік.

Окрім іншого, депутати внесли зміни до деяких програм, а також затвердили ряд нових програм, зокрема:

  • Програму соціального захисту та соціальної підтримки окремих категорій населення Пулинської селищної ради на 2023-2025 роки.
  • Програму забезпечення пожежної та техногенної безпеки, захисту населення і території Пулинської селищної ради від надзвичайних ситуацій на 2023-2027 роки.
  • Цільову програму часткової компенсації вартості закупівлі електрогенераторів для забезпечення потреб об’єднання співвласників багатоквартирних будинків Пулинської селищної територіальної громади під час підготовки до опалювального сезону 2022-2023 рр.
  • Цільову Програму забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2023-2025 роки Пулинської селищної ради.
  • Програму із забезпечення та захисту прав дітей у Пулинській селищній раді на 2023-2025 роки.
  • План (Програму) економічного  і соціального розвитку Пулинської територіальної громади на  2023 рік.

Найбільш обговорюваним, за традицією, стало питання бюджету. У результаті детального аналізу бюджету, шляхом обговорень та внесення пропозицій, враховуючи рекомендації постійних комісій селищної ради, було затверджено бюджет Пулинської селищної територіальної громади на 2023 рік.

Також значну частину часу депутати приділили детальному вивченню та аналізу земельних питань.

Наприкінці засідання Пулинський селищний голова подякував депутатам VIII скликання за ґрунтовну співпрацю та розуміння у такий нелегкий час.

Детальніше ознайомитися з рішеннями сесії можна буде згодом на офіційному сайті громади у розділі «Документи».

Фото без опису

Фото без опису Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без описуФото без опису Фото без описуФото без опису Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь