Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Мешканці громади долучилися до збору продуктів харчування для деокупованих територій Харківщини

Дата: 15.12.2022 11:11
Кількість переглядів: 381

Ще на початку весни, попри усі труднощі, страх і невпевненість більшість мешканців нашої громади, традиційно, розпочали роботу над вирощенням городини. Разом з тим розуміючи, що цьогоріч варто саджати трохи більше, аби згодом підтримати наших військових та громадян, які через цинічні обстріли країни-терориста не мали можливості подбати про запаси продуктів харчування на зиму.

З ініціативи Пулинського селищного голови Олександра Гаврилюка, за сприяння старост Зеленополянського, Пулиногутського, Очеретянського та Кошелівського старостинських округів, а також завдяки працьовитості та небайдужості мешканців цих населених пунктів вдалося зібрати понад 7 тонн овочів, у тому числі картоплі. Мешканцям деокупованої Харківщини (Ізюм, Балаклія, Чугуєв) також передали олію. Завдяки директору СТОВ «Полісся» Олексію Ясененку посилку доукомплектували 186 кг меду.

Найближчим часом зібрана допомога у складі гуманітарного вантажу мецената Івана Прокопчука прибуде у пункт призначення. Впевнені, що таким чином українці на Харківщині відчують дружню підтримку мешканців Пулинської громади! Тільки разом нам вдасться пройти цю складну зиму.

Пулинська селищна рада висловлює глибоку повагу та вдячність усім, хто пожертвував свої запаси, щоб допомогти українцям, які через варварські дії росії опинилися у скруті. Нехай ваше добро повертається вам сторицею, дарує довгі роки життя та відгукується у серцях людей вдячністю.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь