Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 14.12.2022 15:50
Кількість переглядів: 325

Сьогодні відбулося чергове тридцять четверте засідання виконавчого комітету селищної ради. На розгляд засідання виконавчого комітету було винесено 14 питань.

Начальник фінансового відділу селищної ради Людмила Сак детально розповіла про особливості формування бюджету Пулинської селищної територіальної громади на 2023  рік.

З метою виконання власних та делегованих повноважень, члени виконкому схвалили проекти 6 цільових комплексних Програм, у тому числі, секретар ради Людмила Метельська поінформувала присутніх про Проект селищної цільової програми часткової компенсації вартості закупівлі електрогенераторів для забезпечення потреб об’єднання співвласників багатоквартирних будинків Пулинської селищної територіальної громади під час підготовки до опалювального сезону 2022/2023 рр.

Програмою передбачено компенсацію на відшкодування вартості закупівлі електрогенераторів, номінальною потужністю від 5 кВт у багатоквартирних будинках 2-х та більше поверхів. Важливо: сума відшкодування не може перевищувати 40% вартості.

Члени виконкому також підтримали ряд важливих рішень, спрямованих на забезпечення прав та законних інтересів дітей, заслухавши інформацію начальника служби у справах дітей Пулинської селищної ради Марини Остапчук щодо закріплення права користування житлом за дитиною, позбавленою батьківського піклування, затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав, взяття на квартирний та соціальний квартирний облік дитини, позбавленої батьківського піклування.

Проект Програми економічного і соціального розвитку Пулинської територіальної громади на 2023 рік презентував заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Мурзаков, серед іншого, наголосивши, що метою розроблення Плану (Програми) є створення умов для динамічного, збалансованого розвитку громади, забезпечення соціальної та економічної єдності, створення необхідних умов для планомірного і послідовного наближення рівня життя мешканців громади до європейських стандартів.

Заслухавши та обговоривши пропозиції начальника відділу освіти селищної ради Наталії Опанащук щодо організації гарячого харчування в закладах освіти Пулинської селищної ради на 2023 рік, члени виконкому вирішили забезпечити безоплатним харчуванням, у тому числі, дітей із сімей, які втратили статус внутрішньо переміщених осіб, але не можуть повернутися на деокуповані території через загрозу їхньому життю.

Начальник відділу загальної та організаційної роботи Олена Лонська поінформувала про роботу із зверненнями громадян за 2022 рік, проаналізувавши кількість звернень громадян у розрізі категорій.

Також по питаннях порядку денного інформували начальник відділу гуманітарного Олена Гузюк та начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та інфраструктури Іван Кайданюк.

Окрім іншого, члени виконкому затвердили Положення про порядок встановлення тарифів на платні послуги та використання коштів, отриманих Архівною установою Трудовий архів Пулинської селищної ради, також ціни на роботи (послуги) із забезпечення збереження,  технічного опрацювання документів підприємств, установ і організацій та на роботи (послуги) у сфері використання документів, що виконуються архівною установою Трудовий архів Пулинської селищної ради.

Також члени виконавчого комітету розглянули 4 заяви щодо виділення матеріальної допомоги. Зокрема, одну заяву щодо виділення одноразової грошової допомоги на лікування у розмірі 5 000 грн та 3 заяви щодо виділення матеріальної допомоги на поховання у розмірі 1500 грн.

P.S. Детальніше ознайомитися з проєктами рішень можна на сайті громади у розділі Документи.

Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь