Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Пулинська громада отримала автобус Iveco Irisbus Crossway у рамках співпраці Житомирщини та Естонії

Дата: 14.12.2022 13:03
Кількість переглядів: 189

Шановна громадо, ділимося з вами гарною новиною!

Сьогодні у нашу громаду прибув комфортабельний пасажирський автобус марки Iveco Irisbus Crossway, який, завдяки підтримці Народного депутата від ПП «СЛУГА НАРОДУ» Арсенія ПУШКАРЕНКА, вдалося отримати у рамках співпраці Житомирщини та Естонії.

Участь у офіційній церемонії вручення автобусів у м. Житомир взяли Пулинський селищний голова Олександр ГАВРИЛЮК та секретар ради Людмила МЕТЕЛЬСЬКА.

Ключі від автобуса Пулинському селищному голові урочисто вручив голова Рійгікогу (парламенту) Естонської Республіки Юрі РАТАС.

Зазначимо, що Естонська Республіка з перших тижнів повномасштабного вторгнення активно підтримує Україну, у тому числі,  Житомирщину, системно надаючи озброєння, гуманітарну допомогу, автобуси, генератори, польові госпіталі та багато іншого. Крім цього, Естонська Республіка допомагає нам боротися на дипломатичному та міжнародних рівнях.

Пулинська селищна рада висловлює щиру вдячність естонському уряду, Народному депутату від ПП «СЛУГА НАРОДУ» Арсенію Михайловичу Пушкаренку, начальнику Житомирської обласної військової адміністрації Віталію БУНЕЧКУ за надану гуманітарну допомогу, за підтримку України на шляху європейської інтеграції та у боротьбі проти окупантів, а також за конкретні кроки у питаннях відновлення нашої країни.

Нехай усе зроблене з добром, повертається до Вас сторицею!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь