Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

ФК «Фанат» здобула перемогу у  обласному турнірі з мініфутболу

Дата: 12.12.2022 11:17
Кількість переглядів: 309

11 грудня у Пулинському ліцеї Пулинської селищної ради, за організації Пулинської селищної ради спільно з Житомирською обласною організацією ФСТ «Спартак», відбувся обласний турнір з мініфутболу серед ветеранів, присвячений Дню місцевого самоврядування та Всесвітньому дню футболу.

Участь у змаганнях взяли три команди: «Фанат», «Ветерани», «Металіст».

Варто зазначити, що усі спортсмени проявили гарну фізичну підготовку, цікаву техніку гри та неочікувані футбольні рішення. Змагання виявилися напрочуд напруженими та видовищними, чим неабияк вразили досвідчених глядачів і  вболівальників.

Кожен із гравців показав гідний результат, проте цього разу фортуна була на боці команди «Фанат», яка і зайняла почесне 1 місце. Срібло дісталося команді «Ветерани», бронза – за командою «Металіст».

Командам-переможцям та кращим гравцям Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк та голова ФСТ «Спартак» Борис Шевчик вручили Кубки та цінні подарунки.

Потішили гарними новинами і гравці ФК «Пулини», які цієї неділі на стадіоні «Динамо» зіграли чергову виграшну гру проти переможців II Ліги минулорічного сезону – команди «Євроголд», з рахунком 7:1.

За підсумками вже зіграних ігор наші футболісти зібрали 21 залікове очко і закріпилися на 1 місці I Дивізіону Відкритого чемпіонату Житомира з футзалу.

Хай ворота щастя і везіння супроводжують Вас на спортивному і життєвому шляху, а захоплююча гра завжди бути переможною та підносить Вас на олімпійський п'єдестал.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису   Фото без опису  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь