Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання постійної комісії з питань земельних відносин, будівництва, житлово-комунального господарства та екології

Дата: 09.12.2022 21:28
Кількість переглядів: 279

Сьогодні відбулося засідання постійної комісії з питань земельних відносин, будівництва, житлово-комунального господарства та екології. Члени комісії розглянули 14 питань порядку денного, зокрема про затвердження проєктів та технічних документацій із землеустрою, про надання дозволу на виготовлення технічної документації, а також про надання дозволів на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

Значну увагу приділили питанням надання погодження щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами, поновлення та укладання договору оренди землі, припинення права користування земельною ділянкою тощо. У ході засідання присутні члени комісії також розглянули лист Державної екологічної інспекції Поліського округу. 

Завідувач сектору земельних відносин Василь Владиченко поінформував про хід виконання Програми розвитку земельних відносин та охорони земель на території Пулинської селищної ради на 2021-2023 роки. Під час виступу було наголошено, що основними напрямками реалізації Програми в поточному році було проведення інвентаризації (аудиту) земель, розроблення документації із землеустрою, забезпечення подальшого розвитку відносин власності на землю, підготовка, організація та проведення земельних торгів у формі аукціону. 

Варто зазначити, що на виконання Програми значно вплинуло введення військового стану в Україні, оскільки були відмінені земельні торги.

Після детального вивчення та обговорення питань порядку денного, члени комісії, зі змінами та доповненнями, підтримали ряд проєктів рішень та запропонували винести їх на розгляд сесії.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь