Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Громадські слухання та обговорення

Дата: 07.12.2022 14:57
Кількість переглядів: 173

 Повідомлення про врахування пропозицій громадськості у проєктах містобудівної документації

1. «Детальний план території земельної ділянки (далі – ДПТ), яка розташована по вул. Незалежності, 34 в смт Пулини Пулинського району Житомирської області, з метою будівництва культової будівлі «Зал Царства Свідків Єгови» в межах вулиць: Незалежності, Героїв Небесної Сотні та Шевченка» згідно з рішенням селищної ради від 25.06.2019 року № 998 «Про надання дозволу на виготовлення детального плану території».

Замовник: Пулинська селищна рада.

Розробник: ПП «КВАДРАТ- 2».

Мета розробки детального плану території: визначення та уточнення містобудівних умов і обмежень, параметрів забудови окремої земельної ділянки в межах розроблення ДПТ та подальше виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Ознайомлення з матеріалами ДПТ: приміщення Пулинської селищної ради, смт Пулини, вул. Незалежності, 13, тел. 31-6-75.

Громадські слухання ДПТ відбудуться 12 березня 2020 року о 10-00 год. в приміщенні селищної ради.

Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій – начальник відділу містобудування, архітектури, ЖКГ та земельних відносин селищної ради І.В. Кайданюк.

Пропозиції до проєкту надаються громадянами у письмовому вигляді з зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, особистим підписом, і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Пропозиції, що надійшли після встановленого терміну, не розглядаються.

2. «Розроблення комплексної схеми розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності у вигляді цілісного модуля для провадження підприємницької діяльності, архетипу та схеми прив’язки, із благоустроєм з тротуарної плитки прилеглої території, яка розташована на земельній ділянці за адресою: смт Пулини, вул. Героїв Небесної Сотні (район автостанції)».

Розробник: ФОП О.Ф. Пустовіт.

Замовник: ФОП А.П. Кравченко., гр. А.В. Нагорнюк.

Ділянка розташована в смт Пулини по вул. Героїв Небесної Сотні (район автостанції) площею 0,0128 га (в межах благоустрою). Проєктом передбачається прив’язка МАФу тимчасової споруди по продажу непродовольчих товарів (трьох павільйонів). Тимчасові споруди, які проектуються – павільйони ІІІ - го ступеня вогнестійкості, загальна площа забудови складає 89,0 м. кв. Ділянка підлягає благоустрою: проектується вимощення з бетонної тротуарної фігурної плитки перед спорудою та ущільненим ґрунтом навколо тимчасової споруди з максимальним збереженням існуючого озеленення. Головний вхід до тимчасової споруди (МАФу) з вул. Героїв Небесної Сотні для відвідувачів та персоналу. Завантаження продукції забезпечуватиметься в неробочий час до 10 години з головного входу. Замовник зобов’язаний укласти договір з комунальним підприємством на вивезення твердих побутових відходів, встановити урни для сміття.

Основні показники тимчасової споруди МАФу: загальна площа – 80,4 м. кв.;

розрахункова площа – 80,4 м. кв.; площа забудови – 86,5 м. кв.; корисна площа – 80,4 м. кв.; будівельний об’єм – 315,7 м. кв.; торгова площа – 70,8 м. кв.

До участі в громадських слуханнях запрошуються представники громадськості, зацікавлені особи.

З матеріалами містобудівної документації можна ознайомитись в приміщенні Пулинської селищної ради за адресою: смт Пулини, вул. Незалежності, буд. 13, (тел. 31-6-75).

Пропозиції до проєкту надаються громадянами у письмовому вигляді з зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Громадські слухання проєкту відбудуться 12 березня 2020 року р. о 10.00 год. в приміщенні селищної ради.

Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій – начальник відділу містобудування, архітектури, ЖКГ та земельних відносин селищної ради І.В. Кайданюк.

Пропозиції приймаються до 9-00 год. 12.03.2020 року. Ті, що надійшли після встановлення терміну, не розглядаються.

 

Шановні жителі громади !

Селищною радою протягом 30 календарних днів, починаючи з 08 квітня 2019  року, проводиться громадське обговорення   перейменування вулиці  Соколовських отаманів  на вулицю Сергія Ковнацького в смт Пулини.

Сергій Ковнацький народився 27 серпня 1995 року в селі Ясенівка Червоноармійського району Житомирської області.

Навчався в школі у рідній Ясенівці (до 4-го класу), надалі – в Зеленополянській та Червоноармійській ЗОШ.

У 2013 році закінчив Червоноармійський професійний ліцей, здобувши професію тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва, слюсара з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування, водія автотранспортних засобів.

Захоплювався футболом.

Вступив на військову службу за контрактом у квітні 2016 року, пішов у десантно-штурмові війська, 95 одшбр ДШВ ЗСУ.Не одружений.

Загинув 25 березня 2018 року  захищаючи незалежність , суверенітет та територіальну цілісність України.

За особливу виняткову мужність і героїзм, виявлені у захисті територіальної цілісності і незалежності України, жертовне служіння Українському народові старший солдат Ковнацький Сергій Миколайович згідно Указу Президента України від 27.06.2018 року № 189/2018 відзначений та нагороджений  орденом: «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Пропозиції (зауваження) мешканців Пулинської об’єднаної територіальної громади, охочих  долучитися до громадського обговорення по перейменуванню вулиці на честь захисника Сергія Ковнацького, надсилаються електронною поштою на офіційну електронну адресу Пулинської селищної ради : otg.puliny@ukr.net чи поштову адресу: смт Пулини, вул.Незалежості,13 , із зазначенням прізвища, імені, по батькові й адреси особи, яка їх подає.

Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням свого найменування та місцезнаходження;

Анонімні пропозиції (зауваження) не розглядаються.

 

Комісія із найменування або перейменуваня площ, вулиць, провулків, парків, скверів та інших об’єктів на території селищної ради

      У відповідності до ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України №555 від 25.05.2011 р. проводяться громадські слухання містобудівної документації детального плану території для розміщення комплексу придорожнього обслуговування для членів територіальних громад району за межами с. Ягодинка на території Червоноармійської селищної ради Червоноармійського району Житомирської області

Розробник: ФОП Молодико Ю.М.

Замовник: Пулинська райдержадміністрація

Мета проекту – деталізація і уточнення положень розвитку генерального плану с. Ягодинка стосовно використання, планування та забудови території, розміщення земельних ділянок та об’єктів містобудівного призначення, транспортних зв’язків, озеленення тощо.

 

Техніко-економічні показники:

Площа ділянки в межах проектування – 0,20 га;

Кількість ділянок під комерційне використання – 1 шт;

Поверховість – 1-2 пов.

 

До участі запрошуються представники громадськості, зацікавлені особи.

З матеріалами ДПТ Ви можете ознайомитись в приміщенні Пулинської селищної ради за адресою: смт. Пулини, вул. Незалежності, буд. 13 (тел. 3-12-04).

Пропозиції до проекту надаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил до 13.08.2018.

Громадські слухання проекту відбудуться 14.08.2018 р. о 10.00 год. в приміщенні селищної ради.

Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій – начальник відділу містобудування, архітектури, ЖКГ та земельних відносин селищної ради Саюк В.А.

Пропозиції, що надійшли після встановлення терміну не розглядаються.

Склад та зміст детального плану території включає пояснювальну записку, додатки та графічні матеріали.

 

 

 

 

Шановні жителі громади !

       Селищною радою протягом 30 календарних днів, починаючи з 14  березня  2018 року, проводиться громадське обговорення  тарифів на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення: транспортування рідких відходів та очистку рідких відходів,  поданих  КБП «Пулинський водоканал» Пулинської селищної ради.

    Згідно розрахунків підприємства економічно обґрунтованими тарифами  на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення: транспортування рідких відходів та очистку рідких відходів є:

 

Показник без ПДВ

Водопостачання

грн./м. куб.

Водовідведення

грн./м. куб.

у т. ч.:

Транспортування рідких відходів

грн./м. куб.

Очистка рідких відходів грн./м. куб.

Тариф для населення

23,29

48,16

22,07

26,09

Тариф для бюджетних установ

25,51

52,74

24,16

28,58

Тариф для інших споживачів

27,73

57,33

26,27

31,06

 

 

 

 

 

Показник  з ПДВ

Водопостачання

грн./м. куб.

Водовідведення

грн./м. куб.

у т. ч.:

Транспортування рідких відходів

грн./м. куб.

Очистка рідких відходів грн./м. куб.

Тариф для населення

27,95

57,79

26,48

31,31

Тариф для бюджетних установ

30,61

63,29

28,99

34,30

Тариф для інших споживачів

33,28

67,79

31,52

37,27

      Пропозиції (зауваження) мешканців громади, охочих  долучитися до громадського обговорення тарифів, подаються в письмовій формі, надсилаються електронною поштою на офіційну електронну адресу  Пулинської селищної ради : seluchnarada2017@ukr.net чи поштову адресу: смт Пулини, вул.Незалежості,13 , із зазначенням прізвища, імені, по батькові й адреси особи, яка їх подає.

         Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням свого найменування та місцезнаходження;

Анонімні пропозиції (зауваження) не розглядаються.

         Відповідальна особа: начальник відділу містобудування, архітектури, ЖКГ та земельних відносин селищної ради Саюк В.А.

                                                                                                          Селищна рада

 

 

У відповідності до ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України №555 від 25.05.2011р. проводяться громадські слухання містобудівної документації детального плану території «Розміщення восьми земельних ділянок для будівництва та обслуговування 8 житлових будинків, господарських будівель і споруд в межах с. Сколобів по вул. Пушкіна Пулинського району Житомирської області»

      Замовник:  Кошелівська сільська рада

      Розробник: ФОП Микитенко В.А.

      Мета проекту – Розміщення восьми земельних ділянок для будівництва та обслуговування 8 житлових будинків.

 

Техніко-економічні показники:

Земельна ділянка №1:

1). Площа земельної ділянки – 2500,00 м2;

2). Площа забудови – 660,00 м2;

3). Площа покриття – 441,80 м2;

4). Площа озеленення – 1398,20 м2;

5). Процент озеленення – 55,93%;

6). Процент забудови – 26,40%;

7). Кількість поверхів – 1 поверх;

8). Умовна висота будинків – 5,0-6,0 м.

 

Земельна ділянка №2:

1). Площа земельної ділянки – 2500,00 м2;

2). Площа забудови – 252,00 м2;

3). Площа покриття – 155,70 м2;

4). Площа озеленення – 2092,30 м2;

5). Процент озеленення – 83,69%;

6). Процент забудови – 10,08%;

7). Кількість поверхів – 1 поверх;

8). Умовна висота будинків – 5,0-6,0 м.

 

Земельна ділянка №3:

1). Площа земельної ділянки – 2500,00 м2;

2). Площа забудови – 172,00 м2;

3). Площа покриття – 108,20 м2;

4). Площа озеленення – 2219,80 м2;

5). Процент озеленення – 88,80%;

6). Процент забудови – 6,88%;

7). Кількість поверхів – 1 поверх;

8). Умовна висота будинків – 5,0-6,0 м.

 

 

 

Земельна ділянка №4:

1). Площа земельної ділянки – 2500,00 м2;

2). Площа забудови – 252,00 м2;

3). Площа покриття – 738,95 м2;

4). Площа озеленення – 1509,05 м2;

5). Процент озеленення – 60,36%;

6). Процент забудови – 10,08%;

7). Кількість поверхів – 1 поверх;

8). Умовна висота будинків – 5,0-6,0 м

 

Земельна ділянка №5:

1). Площа земельної ділянки – 2500,00 м2;

2). Площа забудови – 252,00 м2;

3). Площа покриття – 415,80 м2;

4). Площа озеленення – 1832,20 м2;

5). Процент озеленення – 73,30%;

6). Процент забудови – 10,08%;

7). Кількість поверхів – 1 поверх;

8). Умовна висота будинків – 5,0-6,0 м.

 

Земельна ділянка №6:

1). Площа земельної ділянки – 2500,00 м2;

2). Площа забудови – 252,00 м2;

3). Площа покриття – 415,80 м2;

4). Площа озеленення – 1832,20 м2;

5). Процент озеленення – 73,30%;

6). Процент забудови – 10,08%;

7). Кількість поверхів – 1 поверх;

8). Умовна висота будинків – 5,0-6,0 м.

 

       До участі запрошуються представники громадськості, зацікавлені особи.

      З матеріалами ДПТ Ви можете ознайомитись в приміщенні Пулинської селищної ради за адресою: смт. Пулини, вул. Незалежності, буд. 13 (тел. 31204).

      Пропозиції до проекту надаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил до 12.02.2018.  

       Громадські слухання проекту відбудуться   13.02.2018 р. о 10.00 год. в приміщенні селищної ради.

      Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій – спеціаліст землевпорядник І категорії відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та земельних відносин Пулинської склищної ради Залужний Василь Андрійович.

       Пропозиції, що надійшли після встановлення терміну не розглядаються.

      Склад та зміст детального плану території включає пояснювальну записку,  додатки та графічні матеріали.

 

 

 

 

Шановні жителі громади !

Селищною радою протягом 30 календарних днів, починаючи з 22 грудня 2017 року, проводиться громадське обговорення    проекту статуту об’єднаної територіальної громади.

Пропозиції (зауваження) мешканців Пулинської об’єднаної територіальної громади, охочих  долучитися до громадського обговорення проекту статуту об’єднаної територіальної громади, подаються в письмовій формі, надсилаються електронною поштою на офіційну електронну адресу  Пулинської селищної ради : seluchnarada2017@ukr.net чи поштову адресу: смт Пулини, вул.Незалежості,13 , із зазначенням прізвища, імені, по батькові й адреси особи, яка їх подає.

Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням свого найменування та місцезнаходження;

Анонімні пропозиції (зауваження) не розглядаються.

Проект Статуту 

 

 

 

 

Шановні жителі громади !

Селищною радою протягом 30 календарних днів, починаючи з 15 грудня 2017 року, проводиться громадське обговорення  проекту  Правил благоустрою на території Пулинської селищної ради.

Пропозиції (зауваження) мешканців Пулинської об’єднаної територіальної громади, охочих  долучитися до громадського обговорення проекту Правил благоустрою, подаються в письмовій формі, надсилаються електронною поштою на офіційну електронну адресу  Пулинської селищної ради : seluchnarada2017@ukr.net чи поштову адресу: смт Пулини, вул.Незалежості,13 , із зазначенням прізвища, імені, по батькові й адреси особи, яка їх подає.

Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням свого найменування та місцезнаходження;

Анонімні пропозиції (зауваження) не розглядаються.

Проект Правил благоустрою на території Пулинської селищної ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь