Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

41 368 грн вдалося зібрати на підтримку ЗСУ у рамках марафону благодійних концертів

Дата: 08.12.2022 11:35
Кількість переглядів: 406

Друзі, ми вкотре переконуємося, що завдяки нашій єдності, згуртованості і докладеним зусиллям, вдається регулярно підтримувати наших Захисників і Захисниць.

Приємно, що нині кожен мешканець громади відчуває соціальну і громадянську відповідальність перед державою і нашими Воїнами та намагається бути корисним там, де він знаходиться. Сьогодні кожен прагне внести свою лепту у спільну Перемогу, допомогти витурити ворога за межі нашої країни та, за можливості, полегшити щоденну титанічну працю кожного, хто б’ється за Україну.

Регулярно допомагає ЗСУ та Воїнам-землякам і Пулинська громада. До Дня Збройних Сил України на підтримку військовослужбовців, у рамках марафону благодійних концертів, за сприяння Будинків культури і сільських клубів та небайдужих мешканців, вдалося зібрати 41 368 грн.

Усі кошти були перераховані на офіційний рахунок для збору коштів та будуть використані для потреб наших земляків, які перебувають на передовій. Про придбані матеріали відповідно до запитів військовослужбовців, будемо повідомляти.

Пулинська селищна рада висловлює щиру вдячність за активну громадянську позицію, патріотизм, турботу та співпрацю, а також за талант, збереження, примноження і популяризацію української культури та традицій директорам Будинків культури, завідуючим сільських клубів, аматорам старостинських округів, дорослим і дітям, які не словом, а ділом долучилися до допомоги українській армії.

Окрему подяку висловлюємо настоятелю та прихожанам церкви у с. Корчівка, які пожертвували 5000 грн на підтримку ЗСУ.

Дякуємо кожному! Віримо в українську армію! Молимось за наших Захисників!

P. S. Детальніше про проведені благодійні концерти можна дізнатися на сайті громади у розділі «Новини».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь