Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання селищного голови з нагоди Дня місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2022 08:00
Кількість переглядів: 213

Дорогі працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати, шановні колеги!

Кожен наступний рік, націлений на розвиток нашої громади, завдяки вашим зусиллям, професіоналізму, компетентності, вольовим та моральним якостям, а також оптимізму і незгасаючому прагненню до змін, сприяє покращенню добробуту жителів громади, їх соціально-економічному та культурному розвитку, доступу до суспільних благ.

2022 рік став для кожного з нас роком стійкості та випробувань. 24 лютого 2022 року життя кожного українця змінилося. Страшна війна, що увірвалася звуком ракетних вистрілів і артилеристських черг, вимагала від нас, органів місцевого самоврядування, блискавичної реакції у питаннях комунікації, недопущенні паніки та швидкому забезпеченні оборони наших населених пунктів від можливого вторгнення рашистської навали.

Завдяки зібраності і професіоналізму кожного з вас, нам вдалося забезпечити функціонування усіх критичних напрямків життєдіяльності громади, ми розпочали активну волонтерську діяльність, не знаючи втоми, під звуки сирен, ми приймали внутрішньо переміщених та активно допомагали військовим.

Час показав, що згуртованість і єдність, відповідальність та активна громадянська позиція, бажання допомагати та працювати, попри страх, складнощі, втому – базові риси, притаманні кожному з вас, людям, котрі покликані творити світле майбутнє нашої громади. За це усім Вам щира вдячність!

У День професійного свята, хочу побажати кожному з вас миру, стійкості духу у нелегкій повсякденній праці, справжнього відчуття задоволення від тієї справи, яку ви робите чесно та професійно, родинного затишку та здійснення усіх життєвих мрій і сподівань!

Тримаймо стрій! Працюймо задля Перемоги! Слава Україні!

З повагою – Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь