Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Пулинська бібліотека запрошує до перегляду виставки "За честь, за славу, за народ!"

Дата: 06.12.2022 12:05
Кількість переглядів: 241

Бібліотека Пулинської селищної ради запрошує усіх охочих до перегляду книжкової виставки " За честь, за славу, за народ".

6 грудня українці відзначають державне свято – 31-ту річницю Дня Збройних сил України – свято справжньої мужності, героїзму і відваги. Дата приурочена до дня ухвалення Закону України «Про Збройні сили України» та Дня, який став початком однієї зі славетних сторінок української армії – Першим зимовим походом Дієвої армії УНР.

Збройні Сили України сьогодні – це ключовий елемент існування нашої держави, справжня гарантія державного суверенітету. Українці дуже цінують надлюдські зусилля, які військовослужбовці Збройних Сил України та Сил оборони докладають для Перемоги над російськими загарбниками.

У цей день ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію – захищати Україну, її суверенітет і незалежність та дякуємо кожному військовослужбовцю за те, що захищають кожного з нас, демонструючи усьому світу силу, єдність та незламність українського народу.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь