Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Наш земляк Сергій Лебідь здобув перемогу у відкритому Кубку м. Житомира з бочі

Дата: 05.12.2022 10:13
Кількість переглядів: 170

3 грудня 2022 року у Житомирі стартували обласні змагання з боча серед осіб з інвалідністю. Серед 32 спортсменів, які боролися за перемогу і наш земляк, активний і наполегливий, Сергій Лебідь.

У результаті сконцентрованої, напруженої гри Сергій Лебідь отримав 7 із 7 перемог у своїй категорії, що дало можливість талановитому земляку здобути 1 місце у відкритому Кубку м. Житомира з бочі у номінації «Абсолютні переможці».

На своїй сторінці у фейсбук Сергій скромно написав:

«Було багато спортсменів з різних територіальних громад Житомирської області. Кубок за перше місце приїхав у Пулини».

Наш чемпіон розповідає, що гра «боча» спочатку реалізувалася як одна із форм реабілітації для людей з інвалідністю, які мають проблеми з опорно-руховим апаратом різної тяжкості і лише згодом гра увійшла до переліку Паралімпійських видів спорту для людей з інвалідністю.

«Участь у змаганнях з боча беру не вперше, маю досвід ігор і на Всеукраїнському рівні. Проте ця гра була особливою, адже через війну, багато заходів скасовується. Це відбирає можливість як поспілкуватися, так і повправлятися, оскільки боча – це гра, яка потребує не стільки фізичних спортивних здібностей, скільки інтелектуальних і тактичних навичок. Звичайно, я щасливий, що здобув перемогу, та найцінніше для мене у цих змаганнях – це спілкування, розвиток і можливість зустрітися з друзями!», - зізнається Сергій.

Щиро вітаємо нашого талановитого, завзятого, відповідального земляка з черговою перемогою. Від душі зичимо мирного неба, терпіння і сил втілювати у життя усі задуми і мрії, сімейного добробуту, оптимізму і якнайбільше сонячних днів.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь