Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання Пулинського селищного голови

Дата: 05.12.2022 08:44
Кількість переглядів: 105

Щороку 5 грудня міжнародна спільнота відзначає Всесвітній день волонтера – свято по-справжньому чуйних, небайдужих, безкорисливих людей, які вміють підтримати, допомогти, подарувати надію.

Війна, розв’язана росією проти України, змусила нас відчути знакову роль і внесок волонтерів у своєчасну підтримку кожного українця. По суті, волонтери – стали надійною підвалиною нашої армії, заснувавши волонтерський фронт, який щодня і щохвилини підтримує військовослужбовців ЗСУ та кожну людину, яка цього потребує.

В умовах бойових дій, коли кожен розуміє ступінь відповідальності за майбутнє, кількість громадян, які не стоять осторонь, а всіляко допомагають, суттєво збільшилася. Тому це свято є святом кожного, хто готовий підтримати ближнього від щирого серця. На щастя, є ким пишатися і у нашій громаді!

Дорогі волонтери, ви – герої нашого тилу, наша гордість і нестримна рушійна сила, яка своєю добровільною, самовідданою працею, кожен день робить країну сильнішою.

Слова шани і вдячності належать кожному з Вас! Дякую за титанічні зусилля, терпіння та відважність у щоденній допомозі тим, хто її потребує!

Бажаю Вам міцного здоров'я, наснаги, підтримки від найрідніших. Хай ваш приклад буде показовим для усіх, а життєва енергія не згасає. Нехай ваші благі справи повертаються вам сторицею!

З повагою – Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь