Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

У рамках благодійного концерту "Ми разом! Ми - єдині!" зібрали 11 807 грн на підтримку ЗСУ

Дата: 03.12.2022 18:25
Кількість переглядів: 291

У рамках благодійного концерту "Ми разом! Ми - єдині!", організованого за сприяння хореографічного колективу «Сузір’я» КЗ «Пулинська мистецька школа» Пулинської селищної ради (художня керівниця Олена Оріховська), вдалося зібрати 11 807 грн на підтримку ЗСУ та Воїнів-земляків.

Танцювальними, співочими, поетичними дарунками присутніх дивували незрівнянні танцівниці хореографічного колективу «Сузір’я», а також Юлія Кондратенко, Володимир Колесник, Роман Шостак, Борис та Андрій Оріховські та енергійний вокально-інструментальний гурт "Молодість" ("Друга Молодість").

Також до присутніх звернувся Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк зі словами щирої вдячності кожному, хто у цей день і протягом усього періоду війни допомагає нашим військовим, котрі неодмінно виборють перемогу для нашої незламної країни.

Хвилиною мовчання вшанували 13 полеглих воїнів-земляків, які віддали життя, виконуючи свій громадянський обов'язок...

З піснею на вустах та з надією у серці учасники та гості полишали залу, наповнену глибокої віри у якнайшвидшу Перемогу наших військових!

Кожен допоможе – Україна переможе!

Тримаймося, вільні і незалежні!

Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь