Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю

Дата: 02.12.2022 16:24
Кількість переглядів: 114

3-го грудня українці разом із усім цивілізованим світом відзначають Міжнародний день людей з інвалідністю – особливих людей, які мають обмежені можливості та вражають життєвою енергією, невимовною силою духу, сталевим стрижнем і жагою до пізнання нового, до спілкування і бажання бути корисними та допомагати іншим!

Відзначення Міжнародного Дня людей з інвалідністю це гарна нагода озирнутися і прозвітувати собі, що зроблено для гармонійної інтеграції осіб з інвалідністю у повноцінне суспільне життя та, що варто зробити, аби ніхто з них не почувався забутим, непотрібним чи полишеним наодинці.

У цей день вкотре хочеться нагадати, що люди з інвалідністю це звичайні люди з неповторними характерами, своїми слабкими та сильними сторонами, з мріями і бажаннями. Вони не кращі і не гірші від кожного з нас, бо усі ми різні, проте усі ми – рівні!

Зі свого боку ми намагаємося виконувати зобов’язання щодо створення для людей з інвалідністю необхідних правових, соціально-побутових умов життя, забезпечення пільг, конституційно гарантованих можливостей для їх повноцінної участі в економічній, політичній і соціальній сферах життя суспільства.

Користуючись нагодою хочу подякувати усім, хто опікується людьми з інвалідністю, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги – реальний вияв людяності та любові до ближнього.

Найтепліші слова громадянам, на долю яких випали нелегкі випробування. Зичу вам, дорогі друзі, мирного неба, міцного здоров’я, родинного затишку, життєвого оптимізму, добробуту, щастя, можливості втілити в реальність Ваші плани та задуми.

З повагою – Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь