Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Спортивні новини Пулинської громади

Дата: 28.11.2022 13:01
Кількість переглядів: 395

Цими вихідними відбулася чергова товариська гра з футболу між ученицями Новозаводського ліцею і вихованками Пулинської ДЮСШ 2008-2009 р.н. та дівочою футбольною командою СДЮСШОР «Полісся» (м. Житомир).

У рамках тренувальних ігор, юні спортсменки мали гарну нагоду випробувати власні сили у грі з гідним суперником, відшліфовувати техніку гри, підготуватися до нових змагань та побачити свої сильні й слабкі сторони. Крім цього, такі поєдинки позитивно впливають на загальну атмосферу суперництва та формують сприятливі умови для здорової конкуренції.

У ході матчу наші спортсменки у тренувальній залі «Полісся» зіграли 2 тайми товариської гри з нічийним рахунком 5:5, зарядилися неймовірною спортивною енергією та бажанням рухатися до підкорення нових вершин.

Окрему вдячність за надання автобусу для поїздки талановиті футболістки громади на чолі з директором КУ «Дитячо-юнацька спортивна школа» Пулинської селищної ради Романом Павлюком висловили відділу освіти Пулинської селищної ради.

Потішили гарною грою і спортсмени ФК «Пулини». У ході гри з сильним суперником - «Оріон» (Нова-Борова), нашим футболістам вдалося здобути гідну перемогу, закінчивши гру з рахунком 6:2. Це дало змогу команді закріпитися на першій сходинці турнірної таблиці.

Фото без описуФото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь