Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відбулася нарада зі старостами та діловодами старостинських округів

Дата: 24.11.2022 08:20
Кількість переглядів: 365

23 листопада Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк провів нараду зі старостами та діловодами старостинських округів громади.

Основним питанням було забезпечення дієвої та своєчасної комунікації, інформування про надзвичайні ситуації, пов’язані з початком зимового періоду, очищення доріг від снігу, а також створення куточків обігріву та Пунктів незламності.

Крім цього, начальник відділу загальної та організаційної роботи Олена Лонська нагадала старостам та діловодам старостинських округів про необхідність дотримання Інструкції з діловодства, а також про постійне оновлення бази статистичних даних щодо кількості населення у розрізі категорій.

Керуючий справами (секретар) виконавчого комітету наголосив на постійному долученні старост та діловодів до навчань з питань змін у різних сферах законодавства та питань якісної взаємодії у період воєнного стану. Микола Захарчук розповів присутнім і про новий чат-бот «Старости», розроблений Асоціацією ОТГ, як один із інструментів, що покращує якість роботи старостинських округів.

Серед іншого, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Мурзаков зосередив увагу на дотриманні правил протипожежного захисту, умов експлуатації пічного опалення та контролю старостами одиноких пенсіонерів, а також сімей, які перебувають у складних життєвих ситуаціях.

Секретар ради, Людмила Метельська, доповіла, що активно проводиться робота по перейменуванню вулиць громади, з метою викорінення залишків радянських часів.

Начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та інфраструктури Іван Кайданюк прозвітував, що наразі проводиться активна робота щодо очищення доріг населених пунктів громади від снігу, влучно зауваживши, що очистити дорогу скрізь одночасно не вийде, адже сніг посипає нашу громаду і країну одночасно у багатьох населених пунктах. У зв’язку з цим, закликав старост і мешканців громади відноситися з розумінням до того, що десь сніг чиститься раніше, а десь пізніше.

Окрім цього, були порушені питання збору гуманітарної допомоги для звільненої території Херсонської області, а селищний голова наголосив на необхідності постійної підтримки наших Захисників і Захисниць, долученні до благодійних акцій і зборів на підтримку воїнів-земляків.

Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь