Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Пулинські ліцеїсти зібрали та передали 10 700 грн на квадрокоптер!

Дата: 25.11.2022 17:05
Кількість переглядів: 293

Друзі, здається, нас вже не можна чимось здивувати, окрім як наших Людей, які щоденно працюють, виконують свої безпосередні обов’язки і, разом з тим, активно долучаються до допомоги воїнам-землякам. Ще більш приємно, коли небайдужі не тільки дорослі, а й виховані у дусі патріотизму і любові до кожного клаптика вільної української землі, Діти.

Сьогодні до селищної ради знову завітали пулинські ліцеїсти, щоб вже вдруге долучитися до збору на квадрокоптер  DJI Mavic 3 та віддати кошти у розмірі 10 700 грн, зібрані у рамках проведення благодійного ярмарку у Пулинському ліцеї, на благородну справу.

Сказати, що ми відчуваємо гордість за підростаюче покоління вільних і незламних – це не сказати нічого. Бо усмішки на їх обличчях та радість в очах від проробленої праці, від усвідомлення, що ці кошти допоможуть тим, хто щодня нас боронить,  змушують наші серця, серця дорослих, стискатися і прискорювати пульс.

Пулинська селищна рада висловлює щиру вдячність школярам та вчителям Пулинського ліцею, а також батькам цих дітей за активну громадянську позицію, за небайдужість, за наполегливість, активність і дієвість. Завдяки вашим зусиллям скарбничку збору вдалося поповнити вже на 20 000 тис. Ми пишаємося кожним з Вас! Так тримати! Разом до Перемоги!

P. S. Вони можуть руйнувати будинки, нищити інфраструктурні об’єкти та тероризувати нас теплом, зв’язком і світлом. ТА ВОНИ НІКОЛИ НЕ ВИМКНУТЬ СВІТЛО ВСЕРЕДИНІ НАС!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь