Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання комісії з питань захисту прав дитини...

Дата: 23.11.2022 13:08
Кількість переглядів: 459

23 листопада 2022 року відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Пулинської селищної ради №13 під головуванням Пулинського селищного голови Олександра Гаврилюка.

З метою здійснення соціального захисту дітей громади, результативного вирішення проблем виховання та всебічного розвитку дітей, члени комісії розглянули 4 питання порядку денного.

Значну увагу приділили розгляду висновків про стан утримання, навчання та виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Також затвердили 22 індивідуальні плани соціального захисту дитини, яка перебуває у складних життєвих обставинах, дитини, яка залишилася без батьківського піклування, дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування.

Крім цього, розглянули питання про стан виконання батьківських обов’язків відносно малолітньої дитини та детально вивчили висновки про доцільність позбавлення батьківських прав відносно малолітніх дітей.

По питаннях порядку денного доповіли головний спеціаліст  Тетяна Андрійчук та провідний спеціаліст Оксана Пітра.

Члени комісії, заслухавши інформацію спеціалістів, детально вивчили та обговорили матеріали справ з вищезазначених питань, з’ясували факти і обставини з кожного питання окремо та прийняли низку рішень, спрямованих на захист прав та інтересів дітей.

Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь