Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

ФК «Пулини» – срібні призери Відкритого чемпіонату м. Житомира з футзалу II Дивізіону

Дата: 22.11.2022 10:24
Кількість переглядів: 486

Цієї неділі у спортивній залі Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» відбулася церемонія нагородження переможців Відкритого чемпіонату Житомира з футзалу. Кубок та медалі срібних призерів отримали наші земляки, футболісти ФК «Пулини», які, як повідомлялося раніше, зайняли 2 місце у II Дивізіоні.

Нині команда ФК «Пулини» виступає у I Дивізіоні Відкритого чемпіонату Житомира з футзалу.

У цей день також відбулася календарна зустріч між ФК «Пулини» і ФК «Персей». У ході запеклої та напруженої боротьби ФК «Пулини» здобули важку перемогу з рахунком 6:5. 5 голів у ворота суперника забив Ілля Поліщук, 1 – Влад Корзун.

Тепер команда ФК «Пулини» здобула 4 перемоги і 12 залікових очок. Це дало змогу зайняти спортсменам 1 сходинку у турнірній таблиці I Дивізіону.

Гравці футбольного клубу «Пулини» розповідають:

«Уже не один рік у Пулинах функціонує футбольна команда, що бере активну участь у змаганнях різного рівня. Спорт гартує характер, налаштовує на командну гру, вчить перемагати й досягати успіху у житті. Водночас, як і будь-яка справа, футбол потребує фінансової підтримки. Вже не один рік команді допомагає селищний голова Гаврилюк Олександр Станіславович. Саме завдяки його зусиллям та наполегливості ФК «Пулини» бере участь у змаганнях обласного рівня!»

Вітаємо наших футболістів із гарним результатом та щиро зичимо захоплюючих матчів, переможних ігор, величезного оптимізму, відмінного здоров’я і більше голів у ворота суперника.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь