Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Жіноча волейбольна команда «Пулини» успішно виступила на Кубку ГО ВФСТ «Колос» серед жіночих команд 40+

Дата: 22.11.2022 08:16
Кількість переглядів: 827

З 17 по 21 листопада 2022 року в місті Берегове Закарпатської області відбулися всеукраїнські змагання Кубок ГО «ВФСТ»Колос» серед ветеранів пам'яті першого МС Закарпаття з волейболу Івана Скрябіна.

Однією із восьми команд, якій вдалося стати частиною цієї спортивної події, була і активна та завзята жіноча волейбольна команда «Пулини».

У ході досить напруженої боротьби, у якій наші спортсменки продемонстрували як спортивний хист, майстерність, гарну підготовку, так і вміння працювати у команді, гідно триматися та застосовувати стратегічні маневри у грі, їм вдалося зайняти 6 місце.

Волейболістки переконані, що головна мета таких заходів не стільки призове місце, скільки обмін досвідом та можливість випробовувати власні сили у боротьбі із сильнішими суперниками. Це також стимул до ще частіших і ґрунтовніших тренувань та виточування спортивної майстерності. Крім цього, це можливість певного перезавантаження, яка дозволяє поглянути на роботу команди збоку та у спарингу з іншими командами, у тому числі з майстрами.

Щиро бажаємо жіночій волейбольній команді «Пулини» наснаги і терпіння для підкорення спортивних вершин, ентузіазму та наполегливості у тренуваннях, позитивних, талановитих суперників та постійного прагнення до удосконалення.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь