Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вчителі та школярі Пулинського ліцею передали 9 300 грн на придбання квадрокоптера для воїнів-земляків

Дата: 18.11.2022 16:00
Кількість переглядів: 140

Дорога громадо! Хочемо поділитися з вами приємною новиною, яка вкотре доводить, що разом ми велика сила і неодмінно поборемо рашистську навалу, яка продовжує плюндрувати нашу землю.

Вже неодноразово ми переконувалися, що саме Люди, їх готовність допомагати – одна із складових нашої Перемоги! Сьогодні це доводять і наші діти – школярі, які разом із вчителями, за підтримки батьків своїми маленькими справами регулярно допомагають нашим Захисникам і Захисницям.

За ініціативи Ради учнівського самоврядування у Пулинському ліцеї 16-18 листопада був проведений благодійний ярмарок, основна мета якого – долучитися до збору коштів на придбання квадрокоптера для Воїнів-земляків.

Учні та вчителі закладу, в умовах відключення світла, перебування в укритті під час повітряної тривоги, завдяки усім, хто долучився до проведення ярмарку, зуміли зібрати 9300 грн.

Ці кошти представники Ради учнівського самоврядування ліцею передали очільнику Пулинської громади Олександру Гаврилюку, після чого вони були переведені на рахунок, призначений для збору.

У Пулинському ліцеї зізнаються:

«Ми не зупиняємося. Рада учнівського самоврядування спільно з дирекцією ліцею вирішили продовжити збір коштів й надалі, адже розуміємо, що кожна гривня необхідна і участь кожного українця у боротьбі проти ворога вкрай важлива. Переконані, що добро, яке ми робимо для українського війська, обов’язково повернеться Перемогою України. Віримо і діємо!».

Якщо і ви, як і наші свідомі та відповідальні школярі відчуваєте, що участь кожного вкрай важлива для спільної Перемоги, тоді доєднуйтеся до збору на квадрокоптер DJI Mavic 3.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь