Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання селищного голови з нагоди Дня Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2022 08:50
Кількість переглядів: 144

Шановна громадо! Сьогодні, 21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи – свято, встановлене на знак вшанування патріотизму та мужності громадян, які у 2004 та 2013 роках обрали демократію та визначили своє європейське майбутнє!

Це день, який відгукується у серцях кожного з нас небаченою гордістю за власний народ, за його стійкість та незламність, за право бути вільними та почуватися господарями на власній землі і, разом з тим, це день, який нагадує нам про ціну нашої волі.

Нині, як і тоді, ми мужньо стоїмо на захисті наших ідеалів, демонструючи цивілізованому світу, що готові захищати власну Гідність та Свободу, боронити цілісність і суверенітет вільної і незалежної України!

У День Гідності та Свободи, згадаймо у молитві світлу пам'ять про всіх Героїв та Героїнь, які у протистоянні зі злом, що змінювало обличчя, пожертвували найцінніше – власне життя, та вшануймо подвиг українців, які сьогодні борються з ординською навалою і терором росіян, 271-й день поспіль демонструючи усьому світові прагнення жити вільно, бути частиною європейських демократичних націй, незалежним народом зі своїми традиціями та способом життя.

Дев’ятий рік поспіль наш шлях залишається незмінним! Сил та звитяг усім нам у боротьбі проти ворога! Слава усім, хто бореться за свободу України!

Вистоїмо! Переможемо! Зі святом, горді та вільні!

З повагою – Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь