Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Нова скорботна звістка з передової…

Дата: 14.11.2022 10:55
Кількість переглядів: 497

Щирий жаль огортає серця нашої громади… У кривавій війні ми втратили доброго, усміхненого, зовсім юного патріота, військовослужбовця Збройних Сил України, мешканця с. Кошелівка – ОЛЕГА СОРОЧИНСЬКОГО.

На жаль, чорний ворон смерті забрав від нас 22-річного Воїна, котрий сумлінно виконував свій громадянський і військовий обов’язок, виявив стійкість і мужність у цій безжальній боротьбі

Старший оператор 1 відділення протитанкових керованих ракет, старший солдат Олег Вікторович Сорочинський, 16.09.2000 р.н. загинув 12 листопада 2022 року під час виконання бойового завдання в м. Бахмут Донецької області.

Пулинська селищна рада й уся громада розділяє страшний біль і невимовне горе, котре пронизує душі рідних і близьких, висловлює щирі слова співчуття родині та схиляє голови у глибокій скорботі… Нехай Всевишній полегшить гіркоту втрати дорогої та рідної людини, нашого Захисника, який віддав життя за Незалежність і територіальну цілісність країни.

Світлий спомин про вірного сина України Олега Сорочинського залишиться у серцях усіх, хто його знав, любив, поважав… Нехай Господь прийме Воїна у свої обійми, втамує біль і заповнить пустоту у серцях родини і близьких…  Світла і вічна пам'ять Герою!

Про місце та час створення живого коридору і прощання з нашим Захисником буде повідомлено додатково!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь