Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Талановиті школярі Пулинської громади взяли участь у VIII обласній виставці-конкурсі  «Декоративний розмай» 

Дата: 11.11.2022 12:19
Кількість переглядів: 280

З метою психологічної підтримки дітей та учнівської молоді в умовах воєнних дій, збагачення їх духовного потенціалу, виховання естетичного смаку, а також відродження кращих традицій українського народу, 09 листопада 2022 року була проведена VIII обласна виставка-конкурс «Декоративний  розмай».

Участь у цій творчій події взяли і учні Пулинського, Мартинівського, Вацлавпільського ліцеїв, Очеретянської філії Пулинського ліцею, Староолександрівської гімназії, які активно займаються творчою діяльністю і є переможцями тематичних виставок, проведених у громаді.

У рамках обласної виставки-конкурсу «Декоративний розмай» талановиті школярі Пулинської громади створили незвичайні патріотичні вироби у номінаціях: «Декоративний  розпис та народний живопис», «Гончарство та художня кераміка», «Ліплення», «Бісероплетіння», «Штучні квіти». 

Творчі поробки наших талановитих дітей мають оригінальний вигляд, багате кольорове та символічне наповнення, практичне використання та естетичну привабливість. Вони демонструють мистецький хист нашої молоді та глибоке усвідомлення цілей конкурсу.

За результатами обласної виставки-конкурсу, дипломом ІІ ступеня у номінації "Декоративний розпис та народний живопис» нагородили вихованку КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості Пулинської селищної ради» Ліану Опанащук та дипломом учасника у номінації «Бісероплетіння» ученицю 2 класу Пулинського ліцею Ірину Ковальчук.

Щиро бажаємо нашим креативним школярам натхнення, творчої наснаги, оптимізму та сил творити у такі непрості часи, даруючи навколишнім клаптик світла у темряві війні.

P.S. Програмою заходу передбачено проведення благодійного ярмарку «Крила захисту», вилучені кошти з якого будуть направлені на підтримку воїнів Збройних Сил України.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь