Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання Пулинського селищного голови

Дата: 09.11.2022 08:12
Кількість переглядів: 197

Дорогі поціновувачі високого мистецтва, шановні працівники культури та майстри народного мистецтва! Від щирого серця вітаю вас з професійним святом – Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Сьогодні, коли Україна протистоїть окупантові, саме культура є знаковою складовою національного відродження, адже вона є якісним виразником кожного народу, найбільшим скарбом кожної держави.

Працюючи у нових реаліях, ви намагаєтеся знайти шляхи і засоби, щоб нести світло культури і мистецтва до кожного серця, кожної душі, ви даруєте людям радість, формуєте автентичний культурний простір, розвиваєте та збагачуєте безцінні духовні скарби нашого народу, примножуючи  велич Пулинського краю! 

Звичайно, це дуже непросто та вимагає значних творчих і часових зусиль. Недаремно кажуть, що культура завжди об’єднує людей, які вкладають у неї душу, терпіння і самовіддану працю. Вона вимагає від людини щоденного вияву ініціативи і творчості, бо культура – це не робота, це благородна місія.

У день професійного свята зичу  працівникам культури, майстрам народної творчості та аматорам сцени Пулинської громади мистецьких перемог, успішної реалізації творчих ініціатив і нових культурних проектів. Нехай це свято подарує вам душевну злагоду, творчий неспокій та незгасне прагнення радувати і дивувати людей оригінальними ідеями у такий непростий час! Хай ваша нива завжди буде встелена добрими плодами, новими здобутками та високими досягненнями. І нехай ніколи не згасає творчий вогник у Ваших серцях!

З повагою – Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь