Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

ДОЛУЧАЙМОСЯ ДО РАДІОДИКТАНТУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЄДНОСТІ

Дата: 08.11.2022 09:36
Кількість переглядів: 79

Радіодиктант національної єдності–2022 відбудеться 9 листопада об 11:00 год. Усі охочі можуть спробувати свої сили та долучитися до флешмобу на підтримку України!

Мета радіодиктанту полягає в тому, щоб об’єднати людей навколо України в усьому світі! Цьогорічний Радіодиктант – це перш за все українська акція єднання, де б ми не були.

Авторкою тексту цьогорічного Радіодиктанту національної єдності стане українська письменниця та режисерка, членкиня Українського ПЕН Ірина Цілик, а читатиме його народна артистка, Герой України – Ада Роговцева.

Радіодиктант звучатиме по всій країні на хвилях Українського Радіо та Радіо Культура. У зв’язку з тим, що мільйони українців через війну опинилися в різних країнах світу, для них будуть облаштовані студії для написання диктанту. Тобто українці зможуть взяти участь у флешмобі, навіть якщо перебувають за кордоном.

"Де б ви не були, де б не знаходилися, пишіть Радіодиктант національної єдності разом із нами. Ми не перевіряємо знання, це не форма контролю. Ми хочемо, щоб цей диктант писали люди різних професій та інтересів, аби показати всьому світові, як нас багато. Головне, що ми всі об’єднаємося", – наголошують організатори.

Щоб написати Радіодиктант національної єдності-2022 9 листопада об 11:00 год, потрібно увімкнути ту платформу, яка є для вас зручною:

  • Українське Радіо або Радіо Культура;
  • телеканал Суспільне Культура;
  • діджитал-платформи Суспільного: фейсбук-сторінку Суспільного та ютуб-канали Українського Радіо та Суспільне Новини;
  • додатки suspilne.radio або Дія.

10 листопада буде оприлюднено текст диктанту, тому, якщо ви хочете, щоб ваш диктант перевірили фахівці, ви можете:

  • Надіслати паперового листа за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, 01001. Важливо, щоб гриф дати надсилання був не пізніше ніж 10 листопада.
  • Сфотографувати/відсканувати написаний текст (у форматі .jpg, .png, .jpeg, .tiff, .pdf) та надіслати його до 11:00 10 листопада на адресу rd@suspilne.media або через електронну форму для отримання робіт. Її оприлюднять на сайті ukr.radio 9 листопада.

КРУТО ДОЛУЧИТИСЯ ДО РАДІОДИКТАНТУ, ЯКИЙ Є ФЛЕШМОБОМ, ЩО ОБ’ЄДНУЄ УКРАЇНЦІВ!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь