Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

У рамках акції «Будь українцем! Думай, розмовляй, пиши українською!»

Дата: 08.11.2022 15:11
Кількість переглядів: 235

У рамках акції «Будь українцем! Думай, розмовляй, пиши українською!» до Дня української писемності та мови, яку організували працівники бібліотеки Пулинської селищної ради, мешканці та гості громади мали унікальну можливість доторкнутися до незвіданого і таємничого мистецького світу поетично-прозового слова класиків та сучасників української літератури.

Поблизу приміщення бібліотеки було організовано імпровізовану інформаційну локацію, де кожен охочий міг ознайомитися з літературними пам'ятками українського народу, художніми творами українських авторів, словниками та довідниками сучасної української мови.

Вітаючи перехожих з прийдешнім святом Української мови, працівниці бібліотеки дарували їм флаєри «Говоримо українською правильно» та бажали, щоб діалог з українським словом приносив естетичне задоволення і радість пізнання прекрасного. Принагідно нагадували, що завтра, об 11.00 год вся країна писатиме радіодиктант національної єдності та запрошували долучатися.

Наша мова – це не лише джерельна криниця нашого народу, це невмирущий еліксир життя нашої нації, який щоденно надає нам сил і снаги почуватися вільними, гордими та незламними. Наша мова, як і Україна, глибоко закорінена у наших душах, серцях, у кожному подихові і доторку до нового! Шануймо нашу мову калинову, цінуймо її автентичні перли, розмовляймо українською!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь