Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

До уваги мешканців громади

Дата: 07.11.2022 15:06
Кількість переглядів: 233

Шановна громадо!

Останнім часом збільшилася кількість питань, пов’язаних із наданням гуманітарної допомоги різним категоріям людей та звітності щодо її використання. Щоб уникнути подальшого обговорення «гуманітарних» питань, Пулинська селищна рада повідомляє, що УСЯ ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА, ЯКА ПЕРЕДАЄТЬСЯ ДОНОРАМИ НАШІЙ ГРОМАДІ ЧІТКО ОБЛІКУЄТЬСЯ І ПЕРЕДАЄТЬСЯ ТІЛЬКИ ТИМ КАТЕГОРІЯМ ОСІБ, ЯКІ ВКАЗУЄ САМ НАДАВАЧ ДОПОМОГИ, тобто донор та відповідно до потреб найбільш вразливих категорій населення.

Разом з тим,  з метою впорядкування питання передачі гуманітарної допомоги, виконавчий комітет Пулинської селищної  ради затвердив Порядок передачі на території Пулинської селищної територіальної громади гуманітарної допомоги, наданої донорами, в умовах воєнного стану в Україні. Відповідно до цього Порядку наявні продукти харчування, засоби гігієни, підгузки, новий або вживаний одяг та взуття можуть одноразово (або до вичерпання запасів) передаватись внутрішньо переміщеним особам або іншій категорії осіб, ЗА КРАЙНЬОЇ НЕОБХІДНОСТІ, за умови що це не суперечить вимогам щодо використання наданої донорами допомоги.

ВАЖЛИВО: завдяки цілодобовим зусиллям наших військовослужбовців, Пулинська громада не зазнала руйнувань, пов’язаних із російським вторгненням, усі сфери життєдіяльності громади працюють з урахуванням умов воєнного стану, а кожен отримує заробітну плату або соціальні виплати від держави.

Звичайно, ми розуміємо, що в умовах війни, кожен відчуває певні труднощі та хоче скористатися будь-якою допомогою і ми, зі свого боку, намагаємося забезпечити підтримкою найбільш вразливі категорії населення. Користуючись нагодою, просимо і вас з розумінням відноситися до реалій нашого часу та зважати на те, що КІЛЬКІСТЬ ДОПОМОГИ Є ОБМЕЖЕНОЮ ТА НЕДОСТАТНЬОЮ, щоб охопити усі категорії осіб, які потребують допомоги.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь