Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання Пулинського селищного голови

Дата: 06.11.2022 08:01
Кількість переглядів: 110

Традиційно, у першу неділю листопада ми вшановуємо працю наших соціальних працівників – людей, які приходять на допомогу тим, хто її потребує найбільше, забезпечують потреби вразливих категорій населення – людей похилого віку та людей з інвалідністю, багатодітних і малозабезпечених, хворих і сиріт, виявляють милосердя та дарують радість усім, хто втрачає надію.

Допомога, розуміння та підтримка – це те, чого потребують люди у складних життєвих ситуаціях і саме ви, працівники соціальної сфери, докладаєте максимум зусиль, щоб людина відчувала себе потрібною, важливою та здоровою.

Ваша праця скромна і не завжди помітна, але завжди сповнена душевного тепла і зігріта співчуттям та любов’ю до ближнього. Переконаний, вам вистачить сили, витримки та професіоналізму для подолання всіляких перешкод у справі поліпшення соціального захисту тих, хто його потребує.

У день професійного свята висловлюю безмежну вдячність за вашу щоденну працю, за вірність професії, за милосердя та любов до людей. Нехай нагородою за вашу благородну місію будуть благополуччя та щасливі очі тих, кого ви підтримали у скрутну хвилину. Міцного вам здоров'я, оптимізму, невичерпної енергії та благополуччя! Хай заслужена шана додасть вам сил і наснаги на нові здобутки у справі, яка перетворилася на вашу нелегку, але щасливу долю.

З повагою – Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь