Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

У обласній бібліотеці експонуються виставки творчих робіт пулинських художників

Дата: 04.11.2022 09:44
Кількість переглядів: 370

03 листопада у Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олега Ольжича відбулося відкриття персональних виставок творчих робіт художників-земляків: Леоніда Фесенка  «Мереживо фарб» та Юрія Субіна  «Шляхами пізнання».

Відвідувачі та гості бібліотеки мали гарну нагоду насолодитися мистецьким світом картин наших майстрів та долучитися до майстер-класу з акварелі, який провів  Леонід Фесенко. Таким чином, їм вдалося не лише бути пасивними споглядачами, а й самим приміряти на себе роль митця,  отримати навики, незабутні емоції та власні роботи напам’ять.

З вітальним словом до присутніх звернулися Василь Кондратюк – голова обласної спілки художників та Валентин Войтенко – заступник голови, лауреат перемії ім. Івана Огієнка, наш земляк.

Насамкінець, Леонід Фесенко подарував відділу мистецтва та літератури книги, методичні посібники, автором яких він є.

У ході рефлексії представники картинної галереї Гнатюк-Арт Центр зацікавилися творчістю Юрія Субіна, а Леонід Фесенко отримав пропозицію про проведення персональної виставки у обласній юнацькій бібліотеці. Принагідно зазначимо, що для художника, майстра з села Івановичі – Юрія Субіна – це перша персональна виставка.

Зичимо нашим талановитим художникам і надалі бути у центрі мистецького життя області та всієї країни, прославляючи наш Пулинський край новими творчими витворами.

Фото без опису Фото без описуФото без опису

 Фото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь