Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із чергового тридцять третього засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 03.11.2022 15:57
Кількість переглядів: 355

03 листопада відбулося чергове тридцять третє засідання виконавчого комітету селищної ради. У ході засідання було розглянуто 13 питань порядку денного, за якими прийнято відповідні рішення.

Начальник фінансового відділу селищної  ради Людмила Сак доповіла про стан  виконання  бюджету селищної територіальної громади за 9 місяців 2022 року, зазначивши, що за 9 місяців 2022 року бюджет громади за загальним фондом виконано  по доходах у сумі 84 887,1 тис. грн. і по видатках у сумі 76 277,4 тис. грн., що дорівнює відповідно 102,9% та 87,1% від уточненого плану на звітний період.         

З метою оперативного вирішення питань організації безоплатного поховання померлих (загиблих) військовослужбовців, учасників бойових дій внаслідок війни в Україні та надання фінансової допомоги сім’ям померлих (загиблих) військовослужбовців у Пулинській територіальній громаді, виконавчий комітет селищної ради вирішив внести зміни до Програми, зокрема зміни стосувалися розподілу обсягів фінансування заходів з організації поховання. Таким чином, надання фінансової допомоги сім’ї померлого (загиблого) учасника бойових дій, в т.ч. на організацію поминального обіду, виготовлення пам’ятника становить 26 000 грн.

Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Мурзаков доповів  про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 21.01.2021 р. № 33 «Про створення евакуаційних органів», з метою ефективного проведення евакуаційних заходів по відселенню або евакуації населення при загрозі виникнення чи виникненні значних аварій, катастроф та стихійного лиха.

Також було затверджено акт комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам від 19 жовтня 2022 року, нанесених Пулинській селищній раді при використанні земельної ділянки з порушенням законодавства без правовстановлюючих документів.

Крім цього, члени виконавчого комітету, у відповідності до чинного законодавства, затвердили перелік місць компактного поселення внутрішньо переміщених осіб на території Пулинської селищної територіальної громади та Порядок передачі на території селищної територіальної громади гуманітарної допомоги, наданої донорами, в умовах воєнного стану в Україні.

Розглянувши подання комунального некомерційного підприємства «Лікарня» Пулинської селищної ради від 25.10.2022 року № 516 про внесення змін до  фінансового плану підприємства на 2022 рік, у зв’язку зі змінами фінансування Підприємства Національною службою здоров’я України,  було затверджено уточнений Фінансовий план КНП «Лікарня» Пулинської селищної ради на 2022 рік у новій редакції.

Члени виконкому також підтримали ряд важливих рішень, спрямованих на забезпечення прав та законних інтересів дітей, заслухавши інформацію начальника служби у справах дітей Пулинської селищної ради Марини Остапчук щодо надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, встановлення опіки, закріплення права користування житлом за дитиною, позбавленою батьківського піклування, взяття на квартирний та соціальний квартирний облік дитини, позбавленої батьківського піклування.

Розглянувши звернення ТОВ «лайфселл» від 10.10.2022 р. № ZH2460 та наданий робочий проект «Мережа оператора ТОВ «лайфселл» для надання послуг мобільного зв’язку стандартів GSM 900/GSM 1800/IMT-2000(UMTS)/LTE. Нове будівництво базової станції ZH2450» за адресою: Житомирська обл., Житомирський р-н, смт Пулини, вул. Шевченка, буд. 104, було погоджено наданий робочий проект та зобов’язано ТОВ «лайфселл» при будівництві базової станції ZH2450 неухильно дотримуватись зазначеного в п. 1 цього рішення робочого проекту.

Керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Микола Захарчук, серед іншого, доповів про присвоєння поштової адреси житловому будинку садибного типу з господарськими будівлями та спорудами.

Крім цього, члени виконавчого комітету розглянули 6 заяв щодо виділення матеріальної допомоги. Зокрема, одну заяву щодо виділення одноразової грошової допомоги на лікування у розмірі 15 000 грн та 5 заяв щодо виділення матеріальної допомоги у розмірі 1500 грн.

P.S. Детальніше ознайомитися з проєктами рішень можна на сайті громади у розділі Документи.

Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь