Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання Пулинського селищного голови

Дата: 03.11.2022 08:31
Кількість переглядів: 105

Щороку, 3 листопада, своє професійне свято відзначають одразу два роди військ України – ракетні війська і артилерія та інженерні війська!

Від початку повномасштабної війни росії проти України наші ракетники і артилеристи, проявляючи небачену хоробрість і високий професіоналізм, щоденно нищать ворога, завдають ураження рухомій силі, танкам, артилерії, протитанковим засобам противника, авіації, об'єктам протиповітряної оборони та іншим важливим об'єктам під час бою, змушуючи ворога не лише оборонятися, а й відступати.

Прикладом мужності, героїзму, вірності присязі та рішучості у справі захисту територіальної цілісності і суверенітету України є інженерні війська. Саме вони починають атаку, допомагаючи піхоті та іншим військовим підрозділам просуватися вперед, виявляють і знищують вибухонебезпечні предмети і боєприпаси.

Шановні Захисники і Захисниці Воїни інженерних, ракетних військ та артилерії! Ви об’єднані у спільній меті – захисті нашої країни. Дякуємо вам за військову майстерність, хоробрість і рішучість, самовідданість та любов до країни.  Спасибі за захист рідної землі! Ми пишаємося вами – Героями нашого часу!

Нехай Господній захист та сила духу завжди супроводжують вас у вірному служінні українському народові! Ваша служба є надійним муром, який дозволяє нам, українцям, почуватися захищеними!

Схиляємо голови перед пам’яттю Героїв – воїнів інженерних військ, артилеристів і ракетників, які віддали своє життя за мирне майбутнє України. Вічна їм пам’ять!

Слава Україні!

З повагою – Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь