Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Пулинська селищна рада спільно із суб’єктами господарювання громади надала допомогу пиломатеріалами

Дата: 28.10.2022 10:52
Кількість переглядів: 393

Двісті сорок сьому добу поспіль відважна українська нація боронить країну від рашистської навали. Багато людей захищає країну зі зброєю у руках, ще більше – забезпечує наших Захисників і Захисниць усім, що потрібно для боротьби.

Пулинська громада, будучи тиловою, усвідомлює усю відповідальність, покладену на громаду у час війни, як у соціально-економічному плані, так і у плані допомоги нашим військовим. Тому, ми регулярно реагуємо на потреби наших Воїнів та, за можливості, задовольняємо їх запити.

На прохання 26 Прикордонного загону Державної прикордонної служби України, Пулинська селищна рада спільно із суб’єктами господарювання громади, вдруге від початку війни, надала благодійну допомогу у вигляді пиломатеріалу обрізного. З метою проведення заходів з інженерного облаштування, було передано 40 м³ дошки обрізної.

До цієї вкрай потрібної справи долучилися: ФОП Петро Кічкірук,  ПП Олександр Гаврилюк, ПП Олександр Дзендзелюк,  ФОП Сергій Кузьменко, Олексій Ясиненко (СТОВ «Полісся»), Віталій Власенко (СТОВ «Заповіт»). Долучилися до цієї справи і старости старостинських округів нашої громади: Тетяна Костриця, Володимир Мороз, Ірина Гарбузюк.

Пулинська селищна рада висловлює щиру вдячність кожному причетному за допомогу, за ініціативність і дієву співпрацю у цей нелегкий час, за активність і усвідомлення спільної мети!

Вкотре доводимо, що спільними зусиллями ми щоденно наближаємо нашу перемогу! Віримо, що чітка комунікація і правильно розставлені пріоритети допомагатимуть і надалі якісно працювати на задоволення потреб наших військових. Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь