Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

ФК «Фанат» представила команду Житомирської області з  футзалу серед ветеранів у м. Берегове

Дата: 24.10.2022 16:01
Кількість переглядів: 413

З 18 по 22 жовтня 2022 року у м. Берегове Закарпатської області, з метою розвитку та популяризації футзалу серед ветеранів у сільській місцевості і пропаганди здорового способу життя серед жителів територіальних громад України, проводився кубок ГО ВФСТ "Колос" з футзалу серед ветеранів віком 50+ і 55+.

До змагань доєдналися 28 команд з різних куточків країни. Команду з футзалу 55+ Житомирської області мала честь представляти ФК «Фанат» Пулинської громади.

За результатами гри, наші спортсмени увійшли у десятку найсильніших, зайнявши у турнірній таблиці почесне 9 місце.

Голова МО ВФСТ «Колос» Михайло Шакура та гравці команди зізнаються, що гра була напружена, усі суперники грали гідно, тому було досить непросто. Одначе такі поєдинки дозволяють командам почерпнути нового досвіду, дають можливість розвиватися і рухатися до підкорення спортивних вершин. За нагоду стати частиною цієї спортивної події та за всебічну підтримку спортсмени висловили вдячність Пулинському селищному голові Олександру Гаврилюку та депутатам ради.

Окрім змагань з футзалу, наші спортсмени доєдналися до благодійного турніру з тенісу настільного на підтримку Збройних Сил України. У змаганнях взяли участь п’ять команд: з м. Берегове, м. Мукачево, м. Ужгорода, Пулинської громади та Угорщини.

Талановиті і досвідчені тенісисти з нашої громади, показавши високий рівень гри, у командному заліку посіли перше місце. В особистому заліку переможцем турніру став Анатолій Липко, друге місце здобув Михайло Шакура, третя сходинка – у Володимира Корзуна.

Щиро вітаємо наших спортсменів з новими здобутками та зичимо невичерпної життєвої наснаги, сил і терпіння на шляху до нових перемог!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь