Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання Пулинського селищного голови

Дата: 20.10.2022 08:58
Кількість переглядів: 404

Традиційно, 20 жовтня, уся країна вітає з професійним святом творців кулінарних шедеврів, активних і заповзятих кухарів та кулінарів.

Безперечно, приготування їжі – це унікальний процес, який вимагає від людини не тільки терпіння та витривалості, а й якісних професійних навичок, досвіду та креативності.

Здавалося б, за одним рецептом у всіх мала б вийти однакова страва, та завдяки знанням, які передаються з покоління в покоління, завдяки досвіду і особливому таланту, кожна нова страва дивує симфонією смаків.

Дорогі представники смачної професії! Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем кухаря та кулінара! Бажаю вам творчих успіхів, натхнення та сил, здоров'я, любові, процвітання і достатку. Нехай з кожним днем у Ваших золотих руках народжуються смачні рецепти, а Ваша праця завжди приносить насолоду як Вам, так і оточуючим.

Велика вдячність та низький уклін кухарям, які працюють в їдальнях закладів освіти нашої громади за титанічну працю, відповідальність та професійний підхід до організації якісного харчування підростаючого покоління.

Щиро дякуємо усім господиням, які від початку війни регулярно готують для наших Захисників і Захисниць. Хай ваше добро повертається до Вас сторицею!

З повагою, Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь