Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Пулинська громада втратила ще одного Захисника: на війні загинув Віталій Корнійчук

Дата: 18.10.2022 16:04
Кількість переглядів: 1003

Цими днями нашу громаду вкотре сколихнула страшна звістка: кривава війна забрала життя мужнього патріота та відданого сина України, ще зовсім юного – Віталія Корнійчука! Нашому земляку, мешканцю с. Пулино-Гута, славному Герою навіки лишиться 24…

Завжди усміхнений і товариський Віталій Корнійчук після закінчення школи вступив до Пулинського училища. Після його закінчення, у 2018-2019 рр., проходив строкову службу, потім працював у Києві, займався озелененням. Та, за словами старшого брата,  мріяв бути військовим. Певне, саме тому від початку війни, розв’язаної  росією в Україні, хлопець вирішив, що повинен боронити країну від окупантів.

У перші  дні війни, Віталій Корнійчук прийшов до військомату та виявив стійке бажання стати на захист країни. Він був добровольцем! 29 березня 2022 року, отримавши повістку, мужній Воїн, пройшов військову підготовку та вирушив на схід для захисту цілісності і суверенітету України!

Життя справжнього патріота, незвичайної і світлої людини, кулеметника, котрий сумлінно виконував свій громадянський і військовий обов’язок, виявив стійкість і мужність у цій безжальній боротьбі,  обірвалося 6 жовтня 2022 року, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Олександропіль Донецької області.

«Він був дуже компанійським, позитивним та веселим… Здавалося, що усмішка ніколи не сходить з його обличчя… Він ніколи не відмовляв, завжди і усім допомагав, підтримував… Він хотів захистити нас…», - розповідають старший брат та сестра загиблого Воїна.

Пулинська селищна рада висловлює щирі слова співчуття рідним та близьким. Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи Нехай світлий спомин про Віталія назавжди залишиться у пам'яті усіх, хто його знав, любив та шанував! Низько схиляємо голови перед мужністю Воїна...

Прощання із Захисником України Віталієм Корнійчуком відбудеться у четвер, 20 жовтня 2022 року: о 12.00 год у Костелі св. Йоана Непомуцького (смт. Пулини) відбудеться заупокійна молебень, після чого тіло відвезуть до будинку Героя у с.  Пулино-Гута, звідки і проведуть Воїна в останню путь. Хоронитимуть на кладовищі у с.  Пулино-Гута.

Просимо усіх мешканців громади проявити глибоку повагу до невмирущого подвигу Героя та схиливши голови, о 13.00 год гідно зустріти Воїна, утворивши «живий коридор», встелений квітами на початку с. Пулино-Гута.

Царство небесне, вічна пам'ять та безмежна слава Герою!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь