Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

З нагоди Дня Захисників і Захисниць України

Дата: 14.10.2022 17:47
Кількість переглядів: 493

З початком війни, багато українців об’єдналися, щоб разом, кожен на своєму фронті, бити ворога. Ми стали єдиними і непорушними, йдучи плі-о-пліч та зрозуміли, що єдність і підтримка – запорука нашої перемоги!

У час, коли наші Захисники і Захисниці боронять кордони країни, нищать ворога на Півдні і Сході,  ми злагоджено працюємо на перемогу тут.

Ми розуміємо, що наші Захисники і Захисниці мають сім’ї, котрі щоденно потребують їх підтримки і допомоги, знаємо, що там їм буде спокійніше, якщо спокійно буде у їх родинах. Тому, Пулинська селищна рада намагається всіляко допомагати кожному, хто опинився у скруті, у міру можливостей, підтримує сім’ї військовослужбовців.

Сьогодні, з нагоди Дня Захисників і Захисниць України, Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк разом із секретарем ради Людмилою Метельською, начальником відділу гуманітарного Оленою Гузюк та головним спеціалістом відділу гуманітарного Ларисою Громською навідали сім’ї наших військовослужбовців, у яких виховуються 3 і більше дітей та, за підтримки Івана Прокопчука, передали продуктові набори.

Віримо, що разом переможемо! Тримаймося!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь