Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

У День Захисників і Захисниць України вшанували пам’ять воїнів-земляків

Дата: 14.10.2022 15:09
Кількість переглядів: 801

День Захисників і Захисниць України — це особливе свято. День, у який ми вшановуємо подвиг усіх українців, які у різні часи ставали на захист рідної країни.

Через криваву війну, яку росія розв’язала проти України, сьогодні нам доводиться знову стояти на варті цілісності і суверенності нашої країни! За покликом серця українські чоловіки і жінки, взявши до рук зброю, почали боронити вільну і демократичну Україну, вказуючи окупанту шлях додому.

Та війна, як і смерть, невблаганна… На превеликий жаль, вона щоденно забирає кращих синів і доньок України… Неможливо висловити горе, яке розриває наші серця з кожною новою звісткою про загибель мужніх Захисників і Захисниць. І не важливо:  хто вони і звідки, бо всі вони – НАШІ – нескорені Воїни, які попри біль, страх і втому, нищать підлих ворогів…

У цей день Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк, секретар ради Людмила Метельська, начальник відділу гуманітарного Олена Гузюк, старости старостинських округів та небайдужі мешканці громади відвідали місця спочинку справжніх Героїв, щоб низько вклонитися тим, хто віддав життя за наше майбутнє! Ми віримо, що нині вони охороняють нас з небес!

Хай прийдуть мир і спокій в нашу державу, а пам’ять про Захисників і Захисниць буде вічною! Хай душі їх світлі на небі спочинуть... І хай заслужену кару отримають усі, через кого у цивілізований світ увірвалося криваве полум’я війни…

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь