Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання Пулинського селищного голови Олександра Гаврилюка

Дата: 14.10.2022 09:00
Кількість переглядів: 621

Дорогі Захисники і Захисниці України, мужні Воїни, незламні Герої!

14 жовтня уся країна відзначає одне з найважливіших державних свят, яке відгукується у серці кожного українця небаченою гордістю, невимовною вдячністю і, водночас, глибоким сумом - День Захисників і Захисниць України!

Це свято є уособленням міцності і патріотизму, сили духу і мужності, відданості своїй країні і гордості за її ратну славу. Вже двісті тридцять четвертий  день саме ви, нездоланні борці за волю і цілісність нашої країни, жінки і чоловіки, хлопці і дівчата, мужньо бороните наш край від підлого провісника зла – терористичної росії.

Ваша мужність, огорнута бронею Азовсталі, ваш героїзм і жертовність, стійкість і хоробрість у боротьбі, дають можливість нам вірити у світле, вільне майбутнє України. Майбутнє без терору і кайданів, без вибухів, страху і кривавих смертей – велике європейське майбутнє, до якого усі ми давно прагнемо!

Сьогодні ми також відзначаємо велике православне свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та 80-ту річницю із Дня створення Української повстанської армії. Для українців цей день сакральний, він є межовим у єднанні поколінь славних козаків, нескорених героїв минувшини і ратних Воїнів сьогодення!

Дорогі військовослужбовці – Захисники і Захисниці, прийміть слова найщирішої вдячності за ваш безцінний подвиг та побажання богатирського здоров’я і якнайшвидшої перемоги! Нехай Пресвята Богородиця надійно закриває вас своїм покровом від усіх бід, зла і підступів. Хай віра українців оберігає вас від ворожої зброї, а любов до країни не вичерпується навіть у найскладніші миті!

Вічна пам'ять усім, хто загинув за Україну! Вічна слава усім, хто її продовжує боронити! Хай Вам Бог допомагає! Слава Україні і всьому нескореному українському народу!

З повагою, Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь