Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

У рамках профілактичного заходу (рейду) відвідали 8 сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах

Дата: 12.10.2022 17:16
Кількість переглядів: 543

12 жовтня 2022 року працівники служби у справах дітей Пулинської селищної ради разом із представниками Пулинського громадського та бізнес центру Артемом Берчуком і Яною Лозінською, а також фахівцем із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг Пулинської селищної ради» Аліною Грибан провели профілактичний захід (рейд) на території сіл: Ясна Поляна, Пулино-Гута, Ясенівка та Нарцизівка.

У ході рейду обстежено соціально-побутові та санітарно-гігієнічні умови проживання 8 сімей, котрі перебувають у складних життєвих обставинах, у яких виховуються 33 дитини.

Під час відвідування з батьками проведено роз’яснювальні бесіди щодо забезпечення належних умов проживання, виховання та розвитку дітей, недопущення вживання алкогольних напоїв, недопущення бездоглядності дітей, порушення їх безпеки життєдіяльності, створення гармонійних відносин в сім’ї, тощо. Батькам наголошено про відповідальність, яку вони несуть за життя і здоров`я своїх дітей. Також проведено бесіди  з питань безпечної експлуатації пічного опалення.

У ході профілактичного заходу менеджер соціальної сфери благодійної організації Міжнародного благодійного фонду «Місії самарян в Україні» Яна Лозінська проводила бесіди з дітками і батьками. За сприяння Пулинського громадського та бізнес центру сім’ям надано гуманітарну допомогу у вигляді одягу, продуктів харчування, засобів гігієни та комплексу вітамінів, як для дорослих, так і для дітей. 

Віримо, що спільними зусиллями та співпрацею кожна дитина громади буде мати щасливе та радісне дитинство.

Служба у справах дітей Пулинської селищної ради тримає на постійному контролі стан проживання та утримання дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.  

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь