Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання Пулинського селищного голови з нагоди Дня художника

Дата: 09.10.2022 08:17
Кількість переглядів: 131

У пору золотої осені, коли сама природа розгортає яскраве живописне полотно, в Україні відзначають День художника. Це свято талановитих майстрів пензля, які своїм нестандартним баченням і сприйняттям світу допомагають людям пірнути у незвіданий світ кольорових образів.

Дорогі художники Пулинської громади, талановиті майстри пензля та шанувальники образотворчого мистецтва, щиро вітаю з Всеукраїнським днем художника!

У День професійного свята бажаю Вам великих шедеврів у творчості, натхнення і наснаги, цікавих ідей, міцного здоров'я, великого щастя і вірної любові.

Висловлюю щирі слова вдячності майстрам образотворчого, декоративного мистецтва Пулинського краю за плідну творчу діяльність, благородство душі, невтомний творчий пошук і талант, за те, що підносите імідж нашої громади і збагачуєте традиції нашого роду, а також за ту радість, яку даруєте людям, за хвилини піднесення при зустрічах з прекрасним, створеним вашими руками

Нехай ваші дні наповнюють неповторні приємні моменти, мінлива муза творчості дарує натхнення, а поруч крокують люди, які завжди зможуть гідно оцінити ваші роботи та підтримають, даруючи віру та сили підкорювати нові вершини.

З повагою, Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь