Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання чергової двадцять шостої сесії селищної ради 8 скликання

Дата: 06.10.2022 15:33
Кількість переглядів: 551

Сьогодні відбулося засідання чергової двадцять шостої сесії селищної ради 8 скликання, під головуванням Пулинського селищного голови Олександра Гаврилюка. На засідання прибули 14 із 26 обраних депутатів.

На розгляд сесії було запропоновано 15 питань порядку денного, з яких 8 питань земельного напряму та різне.

По питаннях порядку денного інформували секретар ради Людмила Метельська, начальник відділу гуманітарного Олена Гузюк, начальник відділу освіти Наталія Опанащук, начальник фінансового відділу Людмила Сак, завідувач сектору земельних відносин Василь Владиченко.

У ході розгляду питань порядку, з метою задоволення потреб територіальної громади у розвитку мережі різних типів загальноосвітніх навчальних закладів та забезпечення реалізації права громадян на здобуття повної загальної середньої освіти, було затверджено мережу та граничну чисельність працівників закладів освіти селищної ради, ураховуючи збільшення кількості дітей з особливими освітніми потребами та збільшенням інклюзивних класів.

Розглянувши питання про надання в безоплатне користування комунального майна Пулинської селищної, було вирішено передати в безоплатне користування громадський будинок та інше комунальне майно, що є комунальною власністю Пулинської ТГ, Житомирському обласному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки.

Депутати одноголосно підтримали рішення про виділення одноразової грошової допомоги на поховання Туза Іллі Олександровича, який загинув, захищаючи Україну, у розмірі 20 000 грн.

Розглянувши клопотання Державного підприємства «Коростенське лісомисливське господарство» про погодження надання в користування мисливських угідь у зв’язку з необхідністю переоформлення права, депутати проголосували проти погодження надання у користування Державному підприємству «Коростенське лісомисливське господарство» мисливських угідь, які розташовані на території Пулинської селищної ради.

Крім цього, депутати розглянули питання «Про внесення змін до бюджету Пулинської селищної територіальної громади на 2022 рік», які стосувалися перерозподілу видатків у межах бюджету громади. Розподіл вільного залишку коштів та перевиконання доходної частини бюджету не проводився.

У ході розгляду питань порядку денного було також ухвалено низку інших рішень зі змінами і доповненнями, з якими можна буде згодом ознайомитися на сайті громади у розділі Документи.

Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь