Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Освітянська родина Пулинської громади – надійний волонтерський осередок

Дата: 05.10.2022 08:33
Кількість переглядів: 411

Сьогодні в усьому світі вшановують нелегку та благородну працю сіячів доброго, розумного, вічного – наших освітян!

Освітянська родина Пулинської громади – це не лише педагоги та управлінці, це усі люди, які забезпечують якісний освітній процес, у тому числі і технічний персонал.

З початком війни ці активні і цілеспрямовані люди, окрім основних професійних обов’язків, почали реагувати на ті виклики, які, на жаль, стали реальністю. Об’єднавшись та згуртувавшись, наші освітяни, приділили левову частку свого часу підтримці військових.

У перші дні війни, коли страх і невпевненість супроводжували наше буття, освітяни взялися до праці: готували їжу для Роти охорони, плели сітки, збирали посилки для Захисників на фронт, дбали про внутрішньо переміщених осіб, активно волонтерили та багато іншого, разом з тим, забезпечуючи якісне надання освітніх послуг. Вони знаходили потрібні слова, щоб заспокоїти учнів, мобілізувати активність батьківської спільноти. Попри острах і тривожність, з усмішками проводили дистанційні уроки, виховуючи підростаюче покоління у дусі патріотизму та демократичних цінностей.

Сьогодні з гордістю говоримо, що наші вчителі, не вагаючись, доєдналися спочатку до місцевої самооборони, а згодом були зараховані до лав ЗСУ і нині боронять країну на фронті.

Усі літні місяці ми разом з освітянами та батьками наших дітей активно працювали над облаштуванням укриттів. Спільними зусиллями вдалося долучити до навчання офлайн близько 90 % школярів. І ми не зупиняємося, адже розуміємо, що безпека і освіта – це майбутнє! Тільки всебічно розвинене, розумне і виховане підростаюче покоління здатне відбувати європейську Україну!

Освітяни нашої громади регулярно доєднуються до благодійних заходів на рівні громади та країни, до збору коштів для наших Захисників і Захисниць. Зокрема, Пулинський ліцей доєднався до акції «День учителя без квітів», у рамках якої вдалося зібрати 5625 грн, котрі були перераховані для придбання автомобіля для ЗСУ!

Кількість грамот, вручених працівникам освіти з нагоди професійного свята показала, що наші освітяни зуміли, навіть в умовах війни, забезпечити ефективний освітній процес та стати надійною тиловою фортецею для українських Захисників!

Шановні освітяни, багато з вас відбулися як педагоги, хтось ще торує освітянською стежиною у пошуках індивідуального стилю, та усі ви, безперечно, відбулися, як Люди – чуйні, витривалі та ладні прийти на допомогу! Нехай Господь віддячить вам сторицею за усі ваші страння, покладені на вівтар науки, нашої громади та України! Зі святом, мудрі люди нездоланної країни!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь