Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання постійної комісії з гуманітарних питань та регламенту

Дата: 04.10.2022 15:01
Кількість переглядів: 551

04 жовтня 2022 року відбулося засідання постійної комісії з гуманітарних питань та регламенту (освіта, фізичне виховання, культура, охорона здоров’я та соціальний захист).

Члени комісії заслухали інформацію начальника відділу гуманітарного Олени Гузюк щодо затвердження розмірів і порядку встановлення плати за навчання учнів у КЗ «Пулинська мистецька школа» Пулинської селищної ради.

У ході обговорення було вирішено затвердити з 01.09.2022 року щомісячну плату за навчання учнів у КЗ «Пулинська мистецька школа» Пулинської селищної ради по відділах: музичний, хореографічний, художній у розмірі 4% від мінімальної заробітної плати. До раніше визначених категорій дітей, які не вносять плату за навчання додали дітей, батьки яких брали або беруть безпосередню участь у бойових діях, здійснюючи заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримуванні збройної агресії Російської Федерації та дітей із числа сімей внутрішньо-переміщених осіб з тимчасово окупованих територій України. Важливо: пільги поширюються на навчання на одному інструменті або на одному відділі (за вибором батьків).

Начальник відділу освіти Пулинської селищної ради Наталія Опанащук доповіла про затвердження мережі та граничної  чисельності працівників закладів освіти Пулинської селищної ради, зазначивши, що у зв’язку зі збільшенням дітей з особливими освітніми потребами, відповідно до чинного законодавства, є необхідність збільшення штатних одиниць, зокрема асистентів вчителя та асистентів дитини у інклюзивних класах.

Члени комісії з гуманітарних питань та регламенту (освіта, фізичне виховання, культура, охорона здоров’я та соціальний захист), розглянувши питання порядку денного, підтримали відповідні проєкти рішень.

Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь