Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Освітян Пулинської громади нагородили грамотами з нагоди професійного свята

Дата: 04.10.2022 16:38
Кількість переглядів: 561

Напередодні Всесвітнього дня вчителя, освітяни Пулинської громади зібралися єдиною родиною, аби привітати один одного з професійним святом, поділитися досвідом та підвести певні підсумки, з якими розпочато 2022-2023 навчальний рік.

До освітян громади з вітальним словом звернувся Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк та відзначив, що спільними зусиллями і щоденною працею, підтримуючи і розуміючи один одного, вдалося забезпечити якісне надання освітніх послуг та залучити до навчання офлайн 90 % учнів.

«Велика вдячність усім вам, і педагогічним, і технічним працівникам галузі освіти за те, що боретеся не лише на професійному фронті, а й на передовій. Наші заклади освіти – це активний і надійний волонтерський осередок. Я дякую кожному з вас за глибоке розуміння і усвідомлення своєї місії, за титанічну працю з підтримки морального і психологічного стану наших дітей, за щоденні зусилля на шляху до гармонійного розвитку і виховання підростаючого покоління у дусі патріотизму і любові до Батьківщини.

З нагоди свята бажаю вам,  дорогі освітяни, успіхів у благородній педагогічній діяльності, нових творчих здобутків, міцного здоров’я, творчої енергії та людської поваги».

За  сумлінну працю, відповідальне ставлення до своїх посадових обов’язків та з нагоди професійного свята грамотами Пулинської селищної ради Олександр Гаврилюк відзначив бухгалтера відділу освіти Пулинської селищної ради Світлану Романюк, учителя початкових класів Пулинського ліцею Катерину Глущенко, директора Вацлавпільського ліцею Ларису Грибан, директора Зеленополянського закладу дошкільної освіти «Стежинка» Сергія Бондарчука, керівника гуртків КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості» Людмилу Подкауру.

З професійним святом освітян також привітала начальник відділу освіти Пулинської селищної ради Наталія Опанащук:

«Шановні освітяни! Дозвольте привітати усіх вас з професійним святом та побажати миру у нашій незламній країні, міцного здоров’я Вам та Вашим сім'ям, енергії та натхнення для реалізації нових творчих планів у професійній діяльності!  Невичерпної наснаги й оптимізму у всіх Ваших справах, добробуту, життєдайної сили, безхмарних та світлих днів! Висловлюю щиру вдячність за ефективну і сумлінну працю працівникам відділу освіти, директорам, педагогічним і технічним працівникам закладів освіти! У такий непростий час, наша єдність – це фундамент для перемоги! Пам’ятайте: освіта – це наше майбутнє!»

Грамотами відділу освіти Пулинської селищної ради за сумлінну працю, вагомий внесок у справу навчання та виховання здобувачів освіти, компетентність та професіоналізм та з нагоди Дня працівників освіти начальник відділу освіти нагородила 40 педагогічних працівників закладів освіти. За сумлінну працю у підготовці закладів освіти до роботи у новому навчальному році такими ж грамотами нагородили ще понад 20 працівників освіти.

Нині ми маємо всі підстави пишатися нашими досягненнями на освітянській ниві: професійні здобутки педагогів, якісна підготовка випускників шкіл, перемоги учнів та вихованців на олімпіадах і конкурсах – все це свідчить про те, що освіта у нашій громаді постійно підвищує свої якісні показники.

Велика вдячність і шана працівникам освіти за цю гуманну і благородну працю!

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь